Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2010 | Biodegradable agar extracted from gracilaria vermiculophylla: films properties and application to edible coating | Sousa, A. M. M.; Sereno, A. M.; Hilliou, L., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
Abr-2019 | Characterization of agar from Gracilaria tikvahiae cultivated for nutrient bioextraction in open water farms | Rocha, Cristina M. R.; Sousa, Ana M. M.; Kim, Jang K., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2009 | Functional polysaccharides as edible coatings for cheese | Cerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Souza, B. W. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jun-2021 | Influence of ohmic heating in the composition of extracts from Gracilaria vermiculophylla | Pereira, Sara Gonçalves; Teixeira-Guedes, Catarina Isabel; Matos, G. S. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Ago-2023 | Non-contact determination of the viscoelastic properties of agar culture media by Brillouin spectroscopy | Esteves, Bruno Miguel Carpinteiro; Rocha, A.; Silva, Manuel Fernando Ribeiro, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2010 | Production and properties of agar from the invasive marine alga, Gracilia Vermiculophylla (Gracilariales, Rhodophyta) | Villanueva, R. D.; Sousa, A. M. M.; Gonçalves, M. P., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |