Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2010 | Effects of acetic acid, ethanol and SO2 on the removal of volatile acidity from acidic wines by two Saccharomyces cerevisiae commercial strains | Moura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Estratégia e relacionamento em canais de distribuição de vinhos | Malheiro, Helena Maria Pereira da Silva | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
Mai-2008 | Reduction of volatile acidity of wines by isolated and commercial yeast strains | Moura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al. | Comunicação oral | Acesso aberto |
2012 | The Portuguese online wine buying consumer : characteristics, motivations and behaviour | Santos, José de Freitas; Ribeiro, J. Cadima | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Nov-2006 | Worldwide interlaboratory study on the determination of ochratoxin A in different wine type samples | Ratola, N.; Barros, P.; Simões, T., et al. | Artigo | Acesso aberto |