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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2017
Evaluation of Saccharomyces cerevisiae as an anti-fumonisin B-1 additive in a horse digestion model
Taran, F. M. P.
;
Silva, V. P.
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2010
HPLC method for simultaneous detection of aflatoxins and cyclopiazonic acid
Soares, Célia Maria Gonçalves
;
Rodrigues, P.
;
Silva, Otniel Freitas
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Dez-2016
Inhibitory effect of essential oils on growth and on aflatoxins production by Aspergillus parasiticus
Soares, Célia
;
Morales-Valle, Héctor
;
Faria, J.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2011
Letter to the editor: comment on "Zearalenone occurrence and human exposure"
Paterson, R. R. M.
Carta ao editor
Acesso aberto
2004
Making wine safer: the case of ochratoxin A
Kozakiewicz, Z.
;
Battilani, P.
;
Cabañes, F. J.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso aberto
2013
Shelf life extension of cheese using edible packaging materials
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Vicente, A. A.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho