Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2016 | Active and intelligent packaging for milk and milk products | Soares, N.; Silva, C.; Santiago-Silva, P., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2016 | Appendix 2 | Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |
Fev-2017 | Comparing the effects of glazing and chitosan-based coating applied on frozen salmon on its organoleptic and physicochemical characteristics over six-months storage | Soares, N.; Silva, Pedro Miguel Peixoto da; Barbosa, Carla, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2016 | Effect of variables on the thickness of an edible coating applied on frozen fish establishment of the concept of safe dipping time | Soares, N.; Fernandes, T.; Vicente, A. A. | Artigo | Acesso aberto |
2016 | Fishery sector | Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Fev-2016 | Food safety | Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Fev-2016 | Food safety in the seafood industry: A practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementation | Soares, N.; Vicente, A. A.; Martins, Cristina M. A. | Livro | Acesso restrito autor |
2016 | Food safety management system EN ISO 22000:2005 | Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
2016 | The EN ISO 22000:2005 | Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2016 | The FSSC 22000 certification | Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |