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Percorrer por autor Silva, João B. Almeida e
Subscrever estatísticas do autor Silva, João B. Almeida e
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2009
Análise da fermentação em bioreatores cilindrocônicos de bancada na elaboração de cerveja com adjunto de banana
Matos, Gislaine Fernandes de
;
Teixeira, J. A.
;
Silva, Daniel Pereira da
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Mai-2009
Banana as adjunct in beer production: applicability and performance of fermentative parameters
Carvalho, Giovani B. M.
;
Silva, Daniel Pereira da
;
Bento, Camila V.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
24-Ago-2008
Banana peel and grape stalk: potential of valorization through the evaluation of chemical composition and physical-chemical properties
Ruzene, Denise S.
;
Silva, Daniel P.
;
Carvalho, Giovani B. M.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
26-Mai-2008
Banana: an alternative as adjunct and natural aromatic compound for beers
Carvalho, Giovani B. M.
;
Silva, Daniel Pereira da
;
Vicente, A. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2010
Characterization of different fruit wines made from cacao, cupuassu, gabiroba, jaboticaba and umbu
Duarte, Whasley F.
;
Dias, Disney R.
;
Oliveira, J. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Chemical composition and sensory analysis of cheese whey-based beverages using kefir grains as starter culture
Magalhães, Karina Teixeira
;
Dias, Disney R.
;
Pereira, Gilberto V. de Melo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Comparative study of the biochemical changes and volatile compound formations during the production of novel whey-based kefir beverages and traditional milk kefir
Magalhães, Karina Teixeira
;
Dragone, Giuliano
;
Pereira, Gilberto V. de Melo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2005
Continuous beer fermentation with yeast immobilized on alternative cheap carriers and sensorial evaluation of the final product
Brányik, Tomáš
;
Silva, Daniel Pereira da
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Dez-2006
Continuous immobilized yeast reactor system for complete beer fermentation using spent grains and corncobs as carrier materials
Brányik, Tomáš
;
Silva, Daniel Pereira da
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2010
Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry (Rubus idaeus)
Duarte, Whasley F.
;
Dragone, Giuliano
;
Dias, Disney R.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2010
Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry juice (Rubus idaeus L.)
Duarte, Whasley F.
;
Dragone, Giuliano
;
Dias, Disney R.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2008
High gravity batch and continuous processes for beer production: evaluation of fermentation performance and beer quality
Silva, Daniel Pereira da
;
Brányik, Tomáš
;
Dragone, Giuliano
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Dez-2008
Influence of temperature on continuous high gravity brewing with yeasts immobilized on spent grains
Dragone, Giuliano
;
Mussatto, Solange I.
;
Silva, João B. Almeida e
Artigo
Acesso aberto
Set-2008
A new strategy for using banana as an ingredient in the brewing process
Carvalho, Giovani B. M.
;
Silva, Daniel Pereira da
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2012
Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijo
Dragone, Giuliano
;
Mussatto, Solange I.
;
Vilanova, Mar
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Optimal fermentation conditions for maximizing the ethanol production by Kluyveromyces fragilisfrom cheese whey powder
Dragone, Giuliano
;
Mussatto, Solange I.
;
Silva, João B. Almeida e
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2008
Optimization of ethanol production from cheese whey powder by Kluyveromyces fragilis using factorial design and response surface methodology
Dragone, Giuliano
;
Mussatto, Solange I.
;
Silva, João B. Almeida e
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2010
Production of fermented cheese whey-based beverage using kefir grains as starter culture : evaluation of morphological and microbial variations
Magalhães, Karina Teixeira
;
Pereira, M. A.
;
Nicolau, Ana
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2010
Raspberry (Rubus idaeus L.) wine : yeast selection, sensory evaluation and instrumental analysis of volatile and other compounds
Duarte, Whasley F.
;
Dias, Disney R.
;
Oliveira, J. M.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2007
Revisão : produção de cerveja : microrganismos deteriorantes e métodos de detecção
Dragone, Giuliano
;
Mussatto, Solange I.
;
Nogueira, Alvaro Dertinate
, et al.
Outro
Acesso aberto