Mostrar 1-20 de um total de 22 resultados.
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Out-2018 | Biosurfactant production by Wickerhamomyces anomalus CCMA 0358 | Souza, K.; Gudiña, Eduardo J.; Schwan, Rosane F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Brazilian kefir: structure, microbial communities and chemical composition | Magalhães, Karina Teixeira; Pereira, Gilberto V. de Melo; Campos, Cássia Roberta, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Characterization of different fruit wines made from cacao, cupuassu, gabiroba, jaboticaba and umbu | Duarte, Whasley F.; Dias, Disney R.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Chemical composition and sensory analysis of cheese whey-based beverages using kefir grains as starter culture | Magalhães, Karina Teixeira; Dias, Disney R.; Pereira, Gilberto V. de Melo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2017 | Cocoa fermentation: Microbial identification by MALDI-TOF MS, and sensory evaluation of produced chocolate | Miguel, M. G. C. P.; Reis, L. V. C.; Efraim, P., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Coleção de culturas de microbiologia agrícola da UFLA (CCMA-UFLA): da requalificação à certificação baseada na ISO 9001:2008 | Pinto, Juliana; Gervásio, Ivani; Dias, Disney R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Comparative analyze of the kefir fermentation process and microbiota, using milk and cheese whey as substrates | Magalhães, Karina Teixeira; Pereira, M. A.; Dragone, Giuliano, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Comparative study of the biochemical changes and volatile compound formations during the production of novel whey-based kefir beverages and traditional milk kefir | Magalhães, Karina Teixeira; Dragone, Giuliano; Pereira, Gilberto V. de Melo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2014 | Culture Collection of Agricultural Microbiology - UFLA, Brazil, is implementing a QMS based on ISO 9001:2008 | Santos, Cledir; Tensol, Juliana; Gervasio, Ivani, et al. | Texto de periódico | Acesso aberto |
2009 | Efeito da concentração do mosto e temperatura na fermentação para produção de vinho de frutas | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry (Rubus idaeus) | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry juice (Rubus idaeus L.) | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2014 | Identificação de microrganimos isolados de processos fermentativos: uma abordagem polifásica que inclui a técnica de MALDI-TOF MS | Santos, Cledir; Dias, Disney R.; Lima, Nelson, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Impact of a microbial cocktail used as starter culture on cocoa fermentation and chocolate flavor | Moreira, Igor Magalhães da Veiga; Vilela, Leonardo de Figueiredo; Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedroso, et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Mar-2018 | Improvement of biosurfactant production by Wickerhamomyces anomalus CCMA 0358 and its potential application in bioremediation | Souza, K.; Gudiña, Eduardo J.; Schwan, Rosane F., et al. | Artigo | Acesso aberto |
1999 | Isolation, screening, and characterisation of flocculating and pectinase producing Kluyveromyces strains | Pereira, Martinha; Schwan, Rosane F.; Teixeira, J. A. | Artigo | Acesso aberto |
Jun-2017 | New glycolipid biosurfactants produced by the yeast strain Wickerhamomyces anomalus CCMA 0358 | Souza, Karla S. Teixeira; Gudiña, Eduardo J.; Azevedo, Zélia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Production of fermented cheese whey-based beverage using kefir grains as starter culture : evaluation of morphological and microbial variations | Magalhães, Karina Teixeira; Pereira, M. A.; Nicolau, Ana, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Profile of higher alcohols in fruit wines produced by different Saccharomyces cerevisiae | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Profile of sugars comsumption in fruit wines produced by different Saccharomyces cerevisiae | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |