Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
16-Jul-2005 | Development of a new rapid method for monitoring frying fats quality | Castro, Inês; Pinto, D. B.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Development of an applicattion to improve traceability and food safety management | Pinto, D. B.; Castro, Inês; Vicente, A. A. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
26-Jul-2010 | Development, optimization and control of functional bakery products | Pinto, D. B. | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
2006 | The influence of baking conditions on tocopherols degradation kinetics | Pinto, D. B.; Castro, Inês; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
15-Out-2014 | Production of high added value products from eggshells | Castro, Inês; Pinto, D. B.; Maciel, José, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2006 | The use of TIC’s as a managing tool for traceability in the food industry | Pinto, D. B.; Castro, Inês; Vicente, A. A. | Artigo | Acesso aberto |