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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Jan-2009 | Adsorption equilibrium of fructose, glucose and sucrose for cationic resins in the sodium and potassium form | Nobre, Clarisse; Santos, Maria João; Dominguez, Ana, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jan-2011 | An electronic tongue for gliadins semi-quantitative detection in foodstuffs | Peres, A. M.; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Fev-2009 | An electronic tongue taste evaluation : identification of goat milk adulteration with bovine milk | Dias, L. A.; Peres, A. M.; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2010 | Application of an electronic tongue to detect gliadins in gluten-free foods | Peres, A. M.; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-2009 | Assessment of physiological conditions in E. coli fermentations by epifluorescent microscopy and image analysis | Carneiro, S.; Amaral, A. L.; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2008 | Characterization of phenolic compounds of OMW : toxicity and degradability by yeasts | Gonçalves, Cristiana; Ferreira, João P.; Lopes, Marlene, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Comparison of adsorption equilibrium of fructose, glucose and sucrose on potassium gel-type and macroporous sodium ion-exchange resins | Nobre, Clarisse; Santos, Maria João; Dominguez, Ana, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Cyclic voltammetry : a tool to quantify 2,4,6-trichloroanisole in aqueous samples from cork planks boiling industrial process | Peres, A. M.; Freitas, P.; Dias, Luís G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Determination of 2,4,6-trichloroanisole by cyclic voltammetry | Freitas, P.; Dias, Luís G.; Peres, A. M., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2014 | Dietary sugars analysis: quantification of fructooligossacharides during fermentation by HPLC-RI method | Correia, Daniela M.; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jul-2011 | Effect of guar gum on the physicochemical, thermal, rheological and textural properties of green edam cheese | Oliveira, N. M.; Dourado, Fernando; Peres, A. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2-Jan-2018 | Electrochemical aptasensor array for multiple detection of human osteopontin | Meirinho, S.; Dias, L. G.; Peres, A. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2019 | Electronic nose coupled with linear and nonlinear supervised learning methods for rapid discriminating quality grades of superior java cocoa beans | Hidayat, S. N.; Rusman, A.; Julian, T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2017 | Electronic tongues and aptasensors | Dias, L. G.; Meirinho, S. G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2012 | Equilibrium studies for the adsorption of fructo-oligosaccharides on a Dowex Monosphere calcium resin | Nobre, Clarisse; Vanková, K.; Peres, A. M., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
1-Set-2010 | Equilibrium studies of the adsorption of fructo-oligosaccharides from a pure mixture and a fermentative broth on a Dowex Monosphere calcium resin | Nobre, Clarisse; Vanková, K.; Peres, A. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Escherichia coli expressing a fluorescence protein as a model system for the optimization of environmental and processing conditions | Veloso, Ana C. A.; Rocha, I.; Carvalho, S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Evaluation of healthy and sensory indexes of sweetened beverages using an electronic tongue | Dias, Luís G.; Sequeira, Cédric; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | A hybrid electronic tongue for direct classification of baby liquid foods with or without gluten | Peres, A. M.; Dias, L. G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Maximization of fructose esters synthesis by response surface methodology | Neta, Nair do Amaral Sampaio; Peres, A. M.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |