Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
7-Dez-2023 | Chemical composition and antioxidant capacity of two quinoa (Chenopodium quinoa) flour varieties from Peru | García-Torres, Silvia Melissa; Teixeira, J. A.; Encina-Zelada, Christian René, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2018 | Combined effect of xanthan gum on physicochemical and textural properties of gluten-free batter and bread | Encina-Zelada, Christian René; Cadavez, Vasco; Monteiro, Fernando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
16-Nov-2017 | Efeito da goma guar nos parâmetros de qualidade da massa e do pão sem glúten | Encina-Zelada, Christian René; Cadavez, Vasco; Repo-Carrasco-Valencia, Ritva, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Nov-2017 | Efeito da goma xantana nos parâmetros de qualidade da massa e do pão sem glúten | Encina-Zelada, Christian René; Cadavez, Vasco; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
8-Abr-2018 | Effect of xanthan gum on physicochemical and textural properties of gluten-free batter and bread | Encina-Zelada, Christian René; Teixeira, J. A.; Monteiro, F., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2017 | Estimation of composition of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) grains by Near-Infrared Transmission spectroscopy | Encina-Zelada, Christian René; Cadavez, Vasco; Pereda, Jorge, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jun-2017 | Estimation of proximate composition of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) flour by near-infrared transmission spectroscopy models | Encina-Zelada, Christian René; Cadavez, Vasco; Pereda, Jorge, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Estimation of Proximate Composition of Quinoa (Chenopodium quinoa, Willd.) Flour by Near-Infrared Transmission Spectroscopy | Encina-Zelada, Christian René; Cadavez, Vasco; Pereda, Jorge, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
27-Mai-2019 | Nutritional composition of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) and its use in the elaboration of gluten-free bread of optimised quality | Encina-Zelada, Christian René | Tese de doutoramento | Acesso restrito UMinho |
10-Mai-2019 | Optimization of quality properties of gluten-free bread by a mixture design of Xanthan, Guar, and Hydroxypropyl Methyl cellulose gums | Encina-Zelada, Christian René; Cadavez, Vasco; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2019 | Physicochemical and textural quality attributes of gluten-free bread formulated with guar gum | Encina-Zelada, Christian René; Cadavez, Vasco; Monteiro, Fernando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
14-Mar-2019 | Textural quality attributes of gluten-free batter and bread as affected by hydrocolloids | Encina-Zelada, Christian René; Cadavez, Vasco; Monteiro, Fernando C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |