Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Fev-2017 | Comparing the effects of glazing and chitosan-based coating applied on frozen salmon on its organoleptic and physicochemical characteristics over six-months storage | Soares, N.; Silva, Pedro Miguel Peixoto da; Barbosa, Carla, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2022 | Evaluation of mature banana peel flour on physical, chemical, and texture properties of a gluten-free Rissol | Gomes, Sofia; Vieira, Bruna; Barbosa, Carla, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Out-2023 | Implications of pulsed electric field pre-treatment on goat milk pasteurization | Araújo, Alberta; Barbosa, Carla; Alves, Manuel Rui, et al. | Artigo | Acesso aberto |
10-Set-2014 | Monitorização das propriedades de textura, organoléticas e microbiológicas de fiambre de perna de porco fatiado e embalado em atmosfera modificada ao longo do seu tempo de vida | Barbosa, Carla; Pinheiro, Rita; Fonseca, Susana, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2022 | Physicochemical analysis of ham from entire male pigs raised with different feeding and housing conditions | Pereira Pinto, Ricardo; Reis, Núria; Barbosa, Carla, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Nov-2023 | The impact of goat milk pretreatment with pulsed electric fields on cheese quality | Barbosa, Carla; Araújo, Alberta; Fernandes, Paulo, et al. | Artigo | Acesso aberto |