Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Mar-2007 | Changes in Ochratoxin A concentration during winemaking | Fernandes, Anabela; Ratola, Nuno; Cerdeira, António, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2007 | The contribution of Saccharomyces cerevisiae strains to the aromatic profile of wines from the vinhos verdes region | Lemos, Claudia; Machado, Sofia; Pereira, Maria José, et al. | Comunicação oral | Acesso aberto |
13-Jun-2003 | Impacto da contaminação fúngica sobre a competitividade de vinhos - Ocratoxina A | Cerdeira, António; Venâncio, Armando; Alves, Arminda, et al. | Livro | Acesso aberto |
16-Dez-2009 | Manual de boas práticas de produção vitivinícola (BPPV) | Casal, Margarida; Schuller, Dorit Elisabeth; Machado, Sofia, et al. | Livro | Acesso aberto |
Nov-2009 | Modeling wine preferences by data mining from physicochemical properties | Cortez, Paulo; Cerdeira, António; Almeida, Fernando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Using data mining for wine quality assessment | Cortez, Paulo; Teixeira, Juliana; Cerdeira, António, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2006 | Worldwide interlaboratory study on the determination of ochratoxin A in different wine type samples | Ratola, N.; Barros, P.; Simões, T., et al. | Artigo | Acesso aberto |