Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2014 | Functional bakery products - an overview and future perspectives | Pinto, D.; Castro, I.; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2007 | Novel thermal processing technologies | Vicente, A. A.; Castro, I. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2006 | Ohmic heating for food processing | Vicente, A. A.; Castro, I.; Teixeira, J. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2012 | Ohmic heating treatment | Vicente, A. A.; Castro, I.; Teixeira, J. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
18-Out-2023 | Pegmatite fields of São Pedro de Ferros, Antônio Dias and Marilac, Minas Gerais State, Brazil: petrographic characterization | Soares, D.; Silveira, G.; Castro, I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
28-Jun-2008 | Sucrose shows a protective effect over Byssochlamys fulva ascospores during ohmic heating inactivation | Castro, I.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |