Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor 6133
Subscrever estatísticas do autor Autor
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 21-30 de um total de 30 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Set-2016
Simultaneous saccharification and fermentation of hydrothermal pretreated lignocellulosic biomass: evaluation of process performance under multiple stress conditions
Kelbert, M.
;
Romaní, Aloia
;
Coelho, Eduardo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jul-2015
Systematic approach for the development of fruit wines from industrially processed fruit concentrates, including optimization of fermentation parameters, chemical characterization and sensory evaluation
Coelho, Eduardo
;
Vilanova, Mar
;
Genisheva, Zlatina Asenova
, et al.
Artigo
Acesso aberto
4-Mai-2019
The added value of used cooperage wood
Coelho, Eduardo João Louro
;
Domingues, Lucília
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Comunicação em painel
Acesso restrito UMinho
2013
The novel Fh8 fusion tag: a comparison with other fusion systems for efficient soluble overexpression and purification of recombinant proteins in Escherichia coli
Costa, S. J.
;
Coelho, Eduardo João Louro
;
Oliveira, Carla Cristina Marques de
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Fev-2019
Understanding wine sorption by oak wood: Modeling of wine uptake and characterization of volatile compounds retention
Coelho, Eduardo João Louro
;
Domingues, Lucília
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
31-Jan-2020
Validation of a LLME/GC-MS methodology for quantification of volatile compounds in fermented beverages
Coelho, Eduardo João Louro
;
Lemos, M.
;
Genisheva, Zlatina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
28-Set-2020
Valorization of woods from wine ageing and development of methodologies for their reutilization
Coelho, Eduardo João Louro
Tese de doutoramento
Acesso aberto
Nov-2017
Vinegar production from fruit concentrates: effect on volatile composition and antioxidant activity
Coelho, Eduardo
;
Genisheva, Zlatina
;
Oliveira, José Maria
, et al.
Artigo
Acesso aberto
24-Jun-2018
Volatile compounds profiling and engineering of Ashbya gossypii strains for de novo biosynthesis of lactones
Silva, Rui
;
Coelho, Eduardo
;
Aguiar, Tatiana Quinta
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Jul-2019
Volatile fingerprinting differentiates diverse-aged craft beers
Coelho, Eduardo
;
Magalhães, J.
;
Pereira, Francisco B.
, et al.
Artigo
Acesso aberto