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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
27-Jan-2022 | Unexpected antioxidant efficiency of chlorogenic acid phenolipids in fish oil-in-water nanoemulsions: an example of how relatively low interfacial concentrations can make antioxidants to be inefficient | Costa, Marlene; Losada-Barreiro, Sonia; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2021 | Unraveling the nature of ohmic heating effects in structural aspects of whey proteins: the impact of electrical and electrochemical effects | Ferreira, Sara; Machado, Luís Pedro Lima; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
9-Mai-2023 | Unravelling nanoemulsions vs excipient nanoemulsions: formulation optimization, particle characterization and behavior as α-tocopherol delivery systems | Fernandes, J. M.; Araújo, J.; Gonçalves, Raquel F. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Jul-2017 | Unravelling the behavior of nanostructures during digestion and absorption | Pinheiro, A. C.; Gonçalves, Raquel Filipa Silva; Madalena, Daniel Alexandre Silva, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Mar-2012 | Unravelling the behaviour of curcumin nanoemulsions during in vitro digestion: effect of emulsifier type | Pinheiro, Ana Cristina; Silva, Hélder D.; Azevedo, Alexandra, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Unravelling the behaviour of curcumin nanoemulsions during in vitro digestion: effect of the surface charge | Pinheiro, A. C.; Lad, M.; Silva, Hélder D., et al. | Artigo | Acesso aberto |
27-Jun-2017 | Unravelling the effects of electric fields on thermal aggregation and gelation of whey proteins | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Ramos, Óscar L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2024 | Unravelling the impact of ohmic heating on commercial pea protein structure | Avelar, Zita Sofia Barbosa; Saraiva, Jorge A.; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Mai-2018 | Use of edible films and coatings in cheese preservation: Opportunities and challenges | Costa, Maria J.; Maciel, L.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2016 | Use of electrospinning to develop antimicrobial biodegradable multilayer systems: encapsulation of cinnamaldehyde and their physicochemical characterization | Cerqueira, Miguel A.; Rovira, M.; Castro-Mayorga, Jinneth Lorena, et al. | Artigo | Acesso aberto |
22-Set-2004 | The use of fibre optic probes for flow monitoring within a small-scale tube | Reis, N.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mar-2010 | Use of galactomannan edible coating application and storage temperature for prolonging shelf-life of “regional” cheese | Cerqueira, M. A.; Gallagher, Maria Jose Sousa; Macedo, Isabel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2018 | Use of lignocellulosic materials in bio-based packaging | Ballesteros, Lina F.; Michelin, Michele; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Jul-2006 | Use of plant seed galactomannans as edible coatings | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Lima, Á.; Monteiro-Moreira, A. C. O., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
16-Out-2006 | Use of plant seed galactomannans as edible coatings | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Lima, Á.; Miranda, M. R. A., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
Ago-2006 | The use of TIC’s as a managing tool for traceability in the food industry | Pinto, D. B.; Castro, Inês; Vicente, A. A. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Use of wheat bran arabinoxylans in chitosan-based films : effect on physicochemical properties | Costa, Maria J.; Cerqueira, M. A.; Ruiz, Héctor A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2020 | Using Ohmic Heating effect on grape skins as a pretreatment for anthocyanins extraction | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Coelho, M.; Genisheva, Zlatina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
9-Set-2012 | Uso de microsistemas na precipitação em contínuo de hidroxiapatite | Castro, Filipa; Kuhn, S.; Jensen, K., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Utilização de revestimentos/filmes edíveis para aplicações alimentares | Pinheiro, A. C.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |