Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2023 | Combining chitosan-fish oil-green tea extract as a potential active coating for fresh Atlantic bonito fillet preservation | Martins, Joana T.; Ludtke, Fernanda; Vieira, J., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
30-Mar-2022 | Development of genetically encoded biosensors for Plasmodium falciparum | Pinheiro, Ana Rita Lima | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2023 | Effect of the seasonality of Atlantic Bonito (Sarda sarda) on chemical, nutritional and sensory characteristics | Solinho, Joana; Pereira-Pinto, Ricardo; Martins, Joana T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
7-Dez-2023 | Fruit peels as solid-state fermentation substrates for the sustainable production of microbial protein | Vilela, Helena; Araújo, Liliana; Belo, Isabel, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
21-Jul-2020 | Internova e-learning platform in an entrepreneurial context | Araújo, I.; Pinheiro, Rita; Faria, P. M., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2023 | Micro4Food: Production of edible microbial protein by Yarrowia lipolytica from fruit peels | Lopes, Marlene; Belo, Isabel; Pinheiro, Rita | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2022 | Physicochemical analysis of ham from entire male pigs raised with different feeding and housing conditions | Pereira Pinto, Ricardo; Reis, Núria; Barbosa, Carla, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |