Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor 6451
Subscrever estatísticas do autor Autor
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 1-20 de um total de 90 resultados.
próximo >
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2-Mar-2021
Advances in extraction methods to recover added-value compounds from seaweeds: sustainability and functionality
Matos, Gabriela Santos Souza
;
Pereira, Sara Gonçalves
;
Genisheva, Zlatina Asenova
, et al.
Artigo
Acesso aberto
6-Jul-2017
Alternative strategies for the extraction of compounds from natural resources
Rocha, Cristina M. R.
;
Pereira, Ricardo N.
;
Ferreira-Santos, P.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2019
Amaranth phenolic compounds for antioxidant preservation at food interfaces
Coelho, L. M.
;
Faria, Carla
;
Genisheva, Zlatina
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2019
Bioactive compounds recovery optimization from vine pruning residues using conventional heating and microwave-assisted extraction methods
Jesus, Meirielly Santos
;
Genisheva, Zlatina
;
Romani, Aloia Perez
, et al.
Artigo
Acesso aberto
22-Abr-2008
Caracterização aromática varietal das 7 castas brancas recomendadas para a produção de vinho verde
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Oliveira, J. M.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2007
Caracterização aromática varietal das castas brancas recomendadas para a produção de vinho verde
Genisheva, Zlatina Asenova
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2012
Changes in free and bound fractions of aroma compounds of four Vitis vinifera cultivars at the last ripening stages
Vilanova, Mar
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Bescansa, Lorenzo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
15-Jun-2008
Characterization and differentiation of seven vinhos verdes grape varieties on the basis of monoterpenic and C13-norisoprenoid compounds
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Vilanova, Mar
;
Oliveira, J. M.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
6-Jul-2017
Colour preservation of white wines using polyphenol compounds
Genisheva, Zlatina
;
Roussis, I.
;
Cerdeira, A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
11-Jan-2023
Comparative study of e-cigarette aerosol and cigarette smoke effect on ex vivo embryonic chick lung explants
Silva-Ribeiro, Tiago
;
Coelho, Eduardo João Louro
;
Genisheva, Zlatina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2024
Comparison of different pretreatment processes envisaging the potential use of food waste as microalgae substrate
Marques, Fabiana ALmeida
;
Pereira, Francisco
;
Machado, Luís Pedro Lima
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2009
Composition of wines from international cultivars grown in Atlantic climate (Galicia, NW Spain)
Vilanova, Mar
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Graña, María
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2014
Consecutive alcoholic fermentations of white grape musts with yeasts immobilized on grape skins : effect of biocatalyst storage and SO2 concentration on wine characteristics
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Vilanova, Mar
;
Mussatto, Solange I.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2009
Correlation between instrumental and sensory analysis for the characterization of Vitis vinifera wines
Vilanova, Mar
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Masa, Antón
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2010
Correlation between volatile composition and sensory properties in Spanish Albariño wines
Vilanova, Mar
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Masa, Antón
, et al.
Artigo
Acesso aberto
6-Out-2022
Deep eutectic solvents as a green tool for the extraction of bioactive phenolic compounds from avocado peels
Rodríguez-Martínez, Beatriz
;
Santos, Pedro Miguel Ferreira
;
Alfonso, Irene Méndez
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2010
Determinación de metabolitos secundarios libres y glicosilados de variedades cultivadas en la D.O. Valdeorras (Galicia)
Vilanova, Mar
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Canosa, P.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2013
Determination of odorants in varietal wines from international grape cultivars (Vitis vinifera) grown in NW Spain
Vilanova, Mar
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Graña, M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
4-Jul-2013
Development of an integrated process for continuous winemaking
Genisheva, Zlatina Asenova
Tese de doutoramento
Acesso aberto
2012
Early leaf removal impact on volatile composition of Tempranillo wines
Vilanova, Mar
;
Diago, M. P.
;
Genisheva, Zlatina Asenova
, et al.
Artigo
Acesso aberto