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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
13-Jun-2019 | 3 - Nanostructures of whey proteins for encapsulation of food ingredients | Ramos, Óscar Leandro Silva; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Simões, Lívia Souza, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Mai-2024 | Accessing the thermal and electric effects in β-lactoglobulin denaturation and interaction with phenolic compounds | Rodrigues, Rui Miguel Martins; Santos, Pedro Miguel Ferreira; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2023 | Algal Proteins | Moreira, Catarina; Machado, Luís Pedro Lima; Silva, Maria, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |
Jul-2021 | Algal proteins: Production strategies and nutritional and functional properties | Geada, Pedro; Moreira, Catarina; Silva, Maria João, et al. | Artigo | Acesso aberto |
23-Nov-2018 | Alimentação do futuro: o papel da inovação e tecnologia | Pereira, Ricardo Nuno Correia | Palestra | Acesso aberto |
Mar-2018 | Antioxidant compounds recovery from Juçara residue by thermal assisted extraction | Ribeiro, L.; Pereira, Ricardo N.; Tonon, Renata V., et al. | Artigo | Acesso aberto |
14-Set-2021 | Aquecimento óhmico e a bioeconomia | Pereira, Ricardo Nuno Correia | Palestra | Acesso aberto |
7-Jul-2019 | Assessment of electrical effects of ohmic heating on structural and immunoreactivity properties of bovine betalactoglobulin | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Costa, Joana; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Assessment of synergistic interactions between environmental factors on Microcystis aeruginosa growth and microcystin production | Geada, Pedro; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vasconcelos, Vítor, et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Out-2014 | Association of riboflavin in whey protein hydrogels produced through application of moderate electric field and cold induced gelation | Pereira, Ricardo; Altinok, Emir; Rodrigues, Rui M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Bio-based nanocomposites for food packaging and their effect in food quality and safety | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2019 | Bioactive compounds recovery optimization from vine pruning residues using conventional heating and microwave-assisted extraction methods | Jesus, Meirielly Santos; Genisheva, Zlatina; Romani, Aloia Perez, et al. | Artigo | Acesso aberto |
6-Abr-2022 | Bioactivity and bioaccessibility of bioactive compounds in gastrointestinal digestion of tomato bagasse extracts | Coelho, Marta; Oliveira, Carla; Coscueta, Ezequiel R., et al. | Artigo | Acesso aberto |
10-Mai-2023 | Brewer's yeast as a clean label ingredient for replacement of phosphates in hams | Tomaz, Samuel A.; Machado Jr, Júlio C.; Dias, Joana Sofia Gomes, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2007 | Caracterização do perfil de ácidos gordos livres durante a pasteurização convencional e óhmica | Pereira, Ricardo; Martins, Rui C.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
23-Set-2018 | Caseinato de sódio como chaperona das proteínas do soro do leite sob aquecimento ôhmico | Moreira, T. C. P.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
21-Out-2022 | Chapter 3 - Electrotechnologies for the development of food-based structured systems | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
17-Jul-2016 | Characterization of micro and nanostructures from β‐lactoglobulin formed upon heat treatment and under selected environmental conditions | Simões, Lívia Souza; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Ramos, Óscar L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
13-Jul-2013 | Characterization of β-lactoglobulin nano-hydrogels formed by heat treatment under selective ph range conditions | Ramos, Óscar Leandro Silva; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Malcata, X., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Cold gel-like emulsions of lactoferrin subjected to ohmic heating | Furtado, G.; Pereira, Ricardo N.; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |