Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor Oliva-Teles, Aires
Subscrever estatísticas do autor Oliva-Teles, Aires
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 9-17 de um total de 17 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Jul-2022
Pre-treatment of Ulva rigida improves its nutritional value for European seabass (Dicentrarchus labrax) juveniles
Fernandes, Helena
;
Martins, Nicole
;
Vieira, Lúcia
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
7-Out-2019
Production of enzymatic extracts for aquafeeds by solid-state fermentation with Aspergillus ibericus of winery and olive mill wastes
Filipe, Diogo
;
Salgado, José Manuel Seara
;
Fernandes, Helena
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2019
Sequential bioprocessing of Ulva rigida to produce lignocellulolytic enzymes and to improve its nutritional value as aquaculture feed
Fernandes, Helena
;
Salgado, José Manuel
;
Martins, Nicole
, et al.
Artigo
Acesso aberto
9-Jan-2023
Shelf-life performance of fish feed supplemented with bioactive extracts from fermented olive mill and winery by-products
Filipe, Diogo
;
Gonçalves, A.
;
Fernandes, Helena
, et al.
Artigo
Acesso aberto
23-Ago-2023
Solid-state fermentation as green technology to improve the use of plant feedstuffs as ingredients in diets for European sea bass (Dicentrarchus labrax) juveniles
Vieira, Lúcia
;
Filipe, Diogo
;
Amaral, Diogo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
30-Jan-2023
Solid-state fermentation of distiller’s dried grains with solubles improves digestibility for european seabass (dicentrarchus labrax) juveniles
Filipe, Diogo
;
Dias, Mário
;
Magalhães, Rui
, et al.
Artigo
Acesso aberto
24-Out-2018
Solid-state fermentation of Ulva Rigida for production of cellulases, xylanases and ß-glucosidase
Fernandes, Helena
;
Martins, Nicole
;
Peres, Helena
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Dez-2021
Solid-state fermented brewer's spent grain enzymatic extract increases in vitro and in vivo feed digestibility in European seabass
Fernandes, Helena
;
Moyano, Francisco
;
Castro, Carolina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
3-Mai-2022
Valorization of brewers spent grain using biological treatments and its application in feeds for European seabass (Dicentrarchus labrax)
Fernandes, Helena
;
Salgado, José Manuel Seara
;
Ferreira, Marta Alexandra Lages
, et al.
Artigo
Acesso aberto