Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor Peres, A. M.
Subscrever estatísticas do autor Peres, A. M.
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 9-23 de um total de 23 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2012
Determination of 2,4,6-trichloroanisole by cyclic voltammetry
Freitas, P.
;
Dias, Luís G.
;
Peres, A. M.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Jul-2014
Dietary sugars analysis: quantification of fructooligossacharides during fermentation by HPLC-RI method
Correia, Daniela M.
;
Dias, Luís G.
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jul-2011
Effect of guar gum on the physicochemical, thermal, rheological and textural properties of green edam cheese
Oliveira, N. M.
;
Dourado, Fernando
;
Peres, A. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2-Jan-2018
Electrochemical aptasensor array for multiple detection of human osteopontin
Meirinho, S.
;
Dias, L. G.
;
Peres, A. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2019
Electronic nose coupled with linear and nonlinear supervised learning methods for rapid discriminating quality grades of superior java cocoa beans
Hidayat, S. N.
;
Rusman, A.
;
Julian, T.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2017
Electronic tongues and aptasensors
Dias, L. G.
;
Meirinho, S. G.
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
2012
Equilibrium studies for the adsorption of fructo-oligosaccharides on a Dowex Monosphere calcium resin
Nobre, Clarisse
;
Vanková, K.
;
Peres, A. M.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
1-Set-2010
Equilibrium studies of the adsorption of fructo-oligosaccharides from a pure mixture and a fermentative broth on a Dowex Monosphere calcium resin
Nobre, Clarisse
;
Vanková, K.
;
Peres, A. M.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2005
Escherichia coli expressing a fluorescence protein as a model system for the optimization of environmental and processing conditions
Veloso, Ana C. A.
;
Rocha, I.
;
Carvalho, S.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2014
Evaluation of healthy and sensory indexes of sweetened beverages using an electronic tongue
Dias, Luís G.
;
Sequeira, Cédric
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
A hybrid electronic tongue for direct classification of baby liquid foods with or without gluten
Peres, A. M.
;
Dias, L. G.
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2011
Maximization of fructose esters synthesis by response surface methodology
Neta, Nair do Amaral Sampaio
;
Peres, A. M.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2012
New improved method for fructooligosaccharides production by Aureobasidium pullulans
Dominguez, Ana
;
Nobre, Clarisse
;
Rodrigues, L. R.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2012
UV spectrophotometry method for dietary sugars
Veloso, Ana C. A.
;
Rodrigues, L. R.
;
Dias, Luís G.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
2009
UV spectrophotometry method for the monitoring of galacto-oligosaccharides production
Dias, Luís G.
;
Veloso, Ana C. A.
;
Correia, Daniela M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto