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Percorrer por assunto Fermentation
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
14-Set-2022
Bacterial cellulose modifications for biomedical applications
Teixeira, Eugénia Cristina Queirós
Tese de doutoramento
Acesso aberto
Mai-2009
Banana as adjunct in beer production: applicability and performance of fermentative parameters
Carvalho, Giovani B. M.
;
Silva, Daniel Pereira da
;
Bento, Camila V.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
26-Mai-2008
Banana: an alternative as adjunct and natural aromatic compound for beers
Carvalho, Giovani B. M.
;
Silva, Daniel Pereira da
;
Vicente, A. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
12-Out-2000
Bioareactor-on-a chip: application to Baker's yeast fermentation
Soares, Filomena
;
Correia, J. H.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2008
Biochemical and molecular characterization of Saccharomyces cerevisiae strains obtained from sugar-cane juice fermentations and their impact in “cachaça” production
Oliveira, Valdinéia Aparecida
;
Vicente, Maristela Araújo
;
Fietto, L. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Ago-2016
Bioethanol production by Saccharomyces cerevisiae, Pichia stipitis and Zymomonas mobilis from delignified coconut fibre mature and lignin extraction according to biorefinery concept
Gonçalves, F. A.
;
Ruíz, Héctor A.
;
Santos, Everaldo Silvino dos
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2007
Bioinformatic approaches for the genetic and phenotypic characterization of a Saccharomyces cerevisiae wine yeast collection
Duarte, Ricardo Franco
;
Casal, Margarida
;
Schuller, Dorit Elisabeth
Comunicação oral
Acesso aberto
2009
Biotechnological potential of brewing industry by-products
Mussatto, Solange I.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
2023
Biotechnological valorization of oilseed cakes: Substrate optimization by simplex centroid mixture design and scale-up to tray bioreactor
Sousa, D. F.
;
Salgado, José Manuel
;
Cambra-López, Maria
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2014
Brewer's spent grain : a valuable feedstock for industrial applications
Mussatto, Solange I.
Artigo
Acesso aberto
8-Nov-2021
Caracterização da levedura Torulaspora delbrueckii com vista à sua aplicação em panificação e vinificação
Rodrigues, Diana Catarina Gomes
Dissertação de mestrado
Acesso restrito autor
5-Jun-2015
Cellulose from lignocellulosic waste
Michelin, Michele
;
Ruíz, Héctor A.
;
Silva, Daniel Pereira da
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
2011
Characterization of wine fermentations using fiber optic LWUV-Vis-SWNIR spectroscopy
Silva, J. S.
;
Martins, Rui C.
;
Vicente, A. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2011
Characterization of wine fermentations using fiber optic-mediated UV-VIS-SWNIR spectroscopy
Silva, J. S.
;
Castro, C. C.
;
Mendes, Inês
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
Mai-2016
Cheese whey: a cost-effective alternative for hyaluronic acid production by Streptococcus zooepidemicus
Amado, Isabel R.
;
Vázquez, José A.
;
Pastrana, Lorenzo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Abr-2017
Cocoa fermentation: Microbial identification by MALDI-TOF MS, and sensory evaluation of produced chocolate
Miguel, M. G. C. P.
;
Reis, L. V. C.
;
Efraim, P.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Abr-2009
Colonization of Aspergillus japonicus on synthetic materials and application to the production of fructooligosaccharides
Mussatto, Solange I.
;
Aguilar Gonzalez, Cristobal Noé
;
Rodrigues, L. R.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Dez-2006
Continuous immobilized yeast reactor system for complete beer fermentation using spent grains and corncobs as carrier materials
Brányik, Tomáš
;
Silva, Daniel Pereira da
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2002
Continuous primary beer fermentation with brewing yeast immobilized on spent grains
Brányik, Tomáš
;
Vicente, A. A.
;
Cruz, José Machado
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mar-2005
Continuous primary fermentation of beer : yeast immobilization kinetics and product quality
Brányik, Tomáš
;
Vicente, A. A.
;
Teixeira, J. A.
Artigo
Acesso aberto