Percorrer por assunto Fermentation

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ou inserir as letras iniciais:  

Mostrar 6-25 de um total de 92 resultados. < anterior   próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
14-Set-2022Bacterial cellulose modifications for biomedical applicationsTeixeira, Eugénia Cristina QueirósTese de doutoramentoAcesso aberto
Mai-2009Banana as adjunct in beer production: applicability and performance of fermentative parametersCarvalho, Giovani B. M.; Silva, Daniel Pereira da; Bento, Camila V., et al.ArtigoAcesso aberto
26-Mai-2008Banana: an alternative as adjunct and natural aromatic compound for beersCarvalho, Giovani B. M.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
12-Out-2000Bioareactor-on-a chip: application to Baker's yeast fermentationSoares, Filomena; Correia, J. H.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2008Biochemical and molecular characterization of Saccharomyces cerevisiae strains obtained from sugar-cane juice fermentations and their impact in “cachaça” productionOliveira, Valdinéia Aparecida; Vicente, Maristela Araújo; Fietto, L. G., et al.ArtigoAcesso aberto
Ago-2016Bioethanol production by Saccharomyces cerevisiae, Pichia stipitis and Zymomonas mobilis from delignified coconut fibre mature and lignin extraction according to biorefinery conceptGonçalves, F. A.; Ruíz, Héctor A.; Santos, Everaldo Silvino dos, et al.ArtigoAcesso aberto
2007Bioinformatic approaches for the genetic and phenotypic characterization of a Saccharomyces cerevisiae wine yeast collectionDuarte, Ricardo Franco; Casal, Margarida; Schuller, Dorit ElisabethComunicação oral Acesso aberto
2009Biotechnological potential of brewing industry by-productsMussatto, Solange I.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2023Biotechnological valorization of oilseed cakes: Substrate optimization by simplex centroid mixture design and scale-up to tray bioreactorSousa, D. F.; Salgado, José Manuel; Cambra-López, Maria, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2014Brewer's spent grain : a valuable feedstock for industrial applicationsMussatto, Solange I.ArtigoAcesso aberto
8-Nov-2021Caracterização da levedura Torulaspora delbrueckii com vista à sua aplicação em panificação e vinificaçãoRodrigues, Diana Catarina GomesDissertação de mestrado Acesso restrito autor
5-Jun-2015Cellulose from lignocellulosic wasteMichelin, Michele; Ruíz, Héctor A.; Silva, Daniel Pereira da, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2011Characterization of wine fermentations using fiber optic LWUV-Vis-SWNIR spectroscopySilva, J. S.; Martins, Rui C.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Characterization of wine fermentations using fiber optic-mediated UV-VIS-SWNIR spectroscopySilva, J. S.; Castro, C. C.; Mendes, Inês, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
Mai-2016Cheese whey: a cost-effective alternative for hyaluronic acid production by Streptococcus zooepidemicusAmado, Isabel R.; Vázquez, José A.; Pastrana, Lorenzo, et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2017Cocoa fermentation: Microbial identification by MALDI-TOF MS, and sensory evaluation of produced chocolateMiguel, M. G. C. P.; Reis, L. V. C.; Efraim, P., et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2009Colonization of Aspergillus japonicus on synthetic materials and application to the production of fructooligosaccharidesMussatto, Solange I.; Aguilar Gonzalez, Cristobal Noé; Rodrigues, L. R., et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2006Continuous immobilized yeast reactor system for complete beer fermentation using spent grains and corncobs as carrier materialsBrányik, Tomáš; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2002Continuous primary beer fermentation with brewing yeast immobilized on spent grainsBrányik, Tomáš; Vicente, A. A.; Cruz, José Machado, et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2005Continuous primary fermentation of beer : yeast immobilization kinetics and product qualityBrányik, Tomáš; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto