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Percorrer por assunto Wine
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Data
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Autor(es)
Tipo
Acesso
4-Nov-2022
O papel dos prémios no comportamento do consumidor: um estudo sobre os prémios de vinho
Cruz, Tânia Gabriela Cambero Machado
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
1998
Phase contrast microscopy coupled to image analysis as a rapid method to monitor wine flora
Vieira, J. C.
;
Ferreira, Eugénio C.
;
Teixeira, J. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
5-Jun-2013
Port wine oxidation management: a multiparametric kinetic approach
Martins, Rui C.
;
Monforte, Ana Rita
;
Silva Ferreira, António
Artigo
Acesso restrito UMinho
2005
Product attribute saliency and region of origin: some empirical evidence from Portugal
Santos, J. Freitas
;
Ribeiro, J. Cadima
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2018
Proposta de uma rota enoturística no município de Celorico de Basto
Teixeira, Afonso José Sousa
Dissertação de mestrado
Acesso restrito UMinho
Nov-2020
Os provérbios como janelas: modos de viver e pensar de há mais de três séculos nos provérbios sobre o vinho
Teixeira, José
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Mai-2008
Reduction of volatile acidity of wines by isolated and commercial yeast strains
Moura, A. Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, A. Mendes
, et al.
Comunicação oral
Acesso aberto
Out-2008
Reduction of volatile acidity of wines by selected yeast strains
Moura, A. Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, A. Mendes
, et al.
Artigo
Acesso aberto
8-Set-2011
The biogeography of fermentative yeast populations from the vineyards of the Azores archipelago
Neves, J. Drumonde
;
Lima, Maria Teresa
;
Schuller, Dorit Elisabeth
Comunicação oral
Acesso aberto
Dez-2011
The effect of vinification on wine contamination with ochratoxin A
Venâncio, Armando
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2011
The impact of acetate metabolism on yeast fermentative performance and wine quality: reduction of volatile acidity of grape musts and wines
Moura, A. Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, A. Mendes
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2012
The Portuguese online wine buying consumer : characteristics, motivations and behaviour
Santos, José de Freitas
;
Ribeiro, J. Cadima
Artigo
Acesso restrito UMinho
Abr-2009
The production of hydrogen sulphide and other aroma compounds by wine strains of Saccharomyces cerevisiae in synthetic media with different nitrogen concentrations
Mendes-Ferreira, Ana
;
Barbosa, Catarina
;
Falco, Virgílio
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
20-Jul-2017
The role of gallic and caffeic acids in white wine preservation
Genisheva, Zlatina
;
Roussis, I.
;
Cerdeira, A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
20-Nov-2023
The role of sensory marketing in consumer decision making: an applied research to the wine consumption experience
Araújo, Eva Nizon
Dissertação de mestrado
Acesso restrito autor
26-Mai-2022
Torulaspora delbrueckii phenotypic and metabolic profiling towards its biotechnological exploitation
Silva-Sousa, Flávia
;
Fernandes, Ticiana
;
Pereira, Fábio
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mai-2007
Transcriptional response of Saccharomyces cerevisiae to different nitrogen concentrations during alcoholic fermentation
Mendes-Ferreira, A.
;
del Olmo, M.
;
García-Martínez, J.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
16-Dez-2022
Validação de um método analítico para a quantificação dos fenóis voláteis: 4-etilguaiacol e 4-etilfenol em vinhos por GC-FID
Oliveira, Daniela Filipa Mendes
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
13-Jul-2017
Validation of a SPE clean-up method for ochratoxin A determination in red wine
Sousa, A.
;
Venâncio, Armando
;
Abrunhosa, Luís
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Ago-2008
Volatile and glycosidically bound composition of Loureiro and Alvarinho wines
Oliveira, J. M.
;
Oliveira, Pedro
;
Baumes, Raymond L.
, et al.
Artigo
Acesso aberto