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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
1-Jan-2010 | Isolation of novel bacteriophages for the control of P. aeruginosa biofilms | Pires, Diana; Sillankorva, Sanna; Faustino, A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
9-Jul-2018 | Isolation of phage for phage therapy | Hyman, Paul; Azeredo, Joana | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Ago-2005 | Isolation of phages from industrial environments to control biofilms | Sillankorva, Sanna; Oliveira, Rosário; Vieira, M. J., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
27-Abr-2009 | Isolation of yeast strains with ability to reduce volatile acidity of wines | Moura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2008 | Isolation, biofilm formation and other issues related to filamentous fungi in drinking water | Paterson, R. R. M.; Gonçalves, A. B.; Lima, Nelson | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
26-Jul-2008 | Isolation, characterization and in vivo performance evaluation of a coliphage | Oliveira, A.; Nicolau, Ana; Sereno, R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Jun-2014 | Isolation, identification and characterisation of endophytic and pathogenic Colletotrichum guaranicola isolated from guarana leaves (Paullinia cupana var. sorbilis (Mart.) Ducke) in Brazilian Amazon | Silva, M. C. A.; Santos, Cledir; Lima, Nelson, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Isomers of 3-hexenol as varietal markers for assessment of wine origin | Oliveira, J. M.; Faria, Marta; Sá, Filomena, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2011 | Isótopos estables en materiales de construcción pétreos como trazadores de los efectos de la polución | Sanjurjo-Sánchez, J.; Alves, C. A. Simões | Resumo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
Jul-2016 | Os índios vão à escola: (re)pensar o multiculturalismo e (co)construir o interculturalismo | Jacinto, Lucimar; Carvalho, Maria de Lurdes Dias de; Cruz, Judite Zamith, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Journey to the syllables’ world: intervention in phonological awareness | Costa, Sónia; Gomes, Susana; Sacadura, Cátia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2022 | Justification for the new IUCN programme (key geoheritage areas) for geoheritage conservation in the world | Woo, Kyung Sik; Brilha, J. B.; Casadevall, Thomas | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
23-Set-2016 | Juvenile Justice in Portugal: How are self-report studies measuring up to official delinquency estimates | Martins, Paula Cristina; Mendes, Silvia M.; Alises, G. Fernandez-Pacheco | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
9-Set-2018 | Keratin bioactive peptides for the treatment of skin disorders | Botelho, C. M.; Dinis, Hugo Daniel Costa; Toubarro, Duarte, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Mai-2014 | Keratin molecular dynamics models | Antunes, José Egipto Ferreira; Azóia, Nuno G.; Cruz, Célia F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Keratin peptides from chicken feathers for biomedical applications | Botelho, C. M.; Dinis, Hugo Daniel Costa; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2014 | Keratin/chitosan as novel grafts for peripheral nerve regeneration | Carvalho, C. R.; Pedro, A. J.; Ng, K. W., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Key stress factors and parameters for production optimisation of silk-elastin-like proteins in E. coli BL21(DE3) | Collins, Tony; Silva, João Azevedo; Costa, André da, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
3-Set-2012 | Keynote : multi-scale scaffolds for tissue engineering | Neves, N. M. | Resumo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
2002 | The killer toxin of the halotolerant yeast Candida nodaensis | Aguiar, Cristina; Silva, Sónia Carina; Veríssimo, P., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |