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Percorrer por assunto Fermentation
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Data
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Autor(es)
Tipo
Acesso
Abr-2017
Cocoa fermentation: Microbial identification by MALDI-TOF MS, and sensory evaluation of produced chocolate
Miguel, M. G. C. P.
;
Reis, L. V. C.
;
Efraim, P.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Abr-2009
Colonization of Aspergillus japonicus on synthetic materials and application to the production of fructooligosaccharides
Mussatto, Solange I.
;
Aguilar Gonzalez, Cristobal Noé
;
Rodrigues, L. R.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Dez-2006
Continuous immobilized yeast reactor system for complete beer fermentation using spent grains and corncobs as carrier materials
Brányik, Tomáš
;
Silva, Daniel Pereira da
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2002
Continuous primary beer fermentation with brewing yeast immobilized on spent grains
Brányik, Tomáš
;
Vicente, A. A.
;
Cruz, José Machado
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mar-2005
Continuous primary fermentation of beer : yeast immobilization kinetics and product quality
Brányik, Tomáš
;
Vicente, A. A.
;
Teixeira, J. A.
Artigo
Acesso aberto
Dez-2015
Continuous recycling of enzymes during production of lignocellulosic bioethanol in demonstration scale
Haven, Mai Østergaard
;
Lindedam, Jane
;
Jeppesen, Martin Dan
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2007
The contribution of Saccharomyces cerevisiae strains to the aromatic profile of wines from the vinhos verdes region
Lemos, Claudia
;
Machado, Sofia
;
Pereira, Maria José
, et al.
Comunicação oral
Acesso aberto
2016
Description of Trichococcus ilyis sp. nov. by combined physiological and in silico genome hybridization analyses
Strepis, Nikolaos
;
Sánchez-Andrea, Irene
;
van Gelder, Antonie H.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
1998
Dextran and fructose production using leuconostoc mesenteroides NRRL.B512(F) with sucrose as substrate
Santos, Mariana
;
Teixeira, J. A.
;
Lopretti, Mary
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2021
Dynamic genome-scale modelling of the Saccharomyces non-cerevisiae yeasts metabolism in wine fermentation
Santos, David Miguel Ferreira dos
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
Nov-2015
Ecology and application of haloalkaliphilic anaerobic microbial communities
Sousa, João A. B.
;
Sorokin, Dimitry Y.
;
Bijmans, Martijn F. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2008
Effect of arabinose concentration on dark fermentation hydrogen production using different mixed cultures
Danko, Anthony S.
;
Abreu, A. A.
;
Alves, M. M.
Artigo
Acesso aberto
2008
Effect of methanogenic inhibitors, inocula type, and temperature on biohydrogen production from food components
Danko, Anthony S.
;
Pinheiro, F.
;
Abreu, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2022
Effect of prebiotic fermentation products from primary human gut microbiota on an in vitro intestinal model
Parente, Inês
;
Xavier, Miguel
;
Roupar, Dalila
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2010
Efficiency of sugar-to-ethanol conversion by different Saccharomyces cerevisiae strains during raspberry must fermentation
Duarte, Whasley F.
;
Dragone, Giuliano
;
Dias, Disney R.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
18-Abr-2011
Elaboration of distilled beverage from spent coffee ground
Sampaio, A.
;
Mussatto, Solange I.
;
Dragone, Giuliano
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2019
Estudo de fermentações com co-culturas aplicadas a matrizes alimentares
Azevedo, Mário Rui Costa
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
Fev-2008
Ethanol tolerance of sugar transport, and the rectification of stuck wine fermentations
Santos, Júlia
;
Sousa, Maria João
;
Cardoso, Helena
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2011
Evaluating the potential of wine-making residues and corn cobs as support materials for cell immobilization for ethanol production
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Mussatto, Solange I.
;
Oliveira, J. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
10-Fev-2022
Evolução da microbiota do bago de uva durante a fermentação: efeitos da aplicação de suplementos de cálcio nas vinhas na sua abundância e diversidade
Soares, Diana Rafaela Fernandes
Dissertação de mestrado
Acesso aberto