Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor 7346
Subscrever estatísticas do autor Autor
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 1-20 de um total de 28 resultados.
próximo >
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2013
Análise das emissões difusas no Aterro Sanitário do Vale do Lima e Baixo Cávado
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
Nov-2022
Application of nanostructured delivery systems in food: From incorporation to detection and characterization
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Madalena, Daniel Alexandre Silva
;
Fernandes, Jean Michel
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
30-Mai-2024
Development and characterization of nanostructured lipid carriers for cannabidiol delivery
Vardanega, Renata
;
Lüdtke, Fernanda Luisa
;
Loureiro, Luís Carlos Sá
, et al.
Artigo
Acesso aberto
6-Out-2022
Dynamic aspects of oral processing of curcumin-loaded solid lipid nanoparticles yoghurts by rheology and soft tribology assessment
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Abreu, C. S.
;
Gomes, J. R.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Set-2018
Effect of bio-based nanostructures in curcumin bioaccessibility: physical state and carrier oil type
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Martins, Joana Teresa Rodrigues
;
Vicente, A. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
29-Mai-2022
Emerging challenges in assessing bio-based nanosystems’ behaviour under in vitro digestion focused on food applications – a critical view and future perspectives
Madalena, Daniel Alexandre Silva
;
Fernandes, Jean Michel
;
Avelar, Zita Sofia Barbosa
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Set-2024
Emulsions vs excipient emulsions as -tocopherol delivery systems: Formulation optimization and behaviour under in vitro digestion
Fernandes, J. M.
;
Araújo, J. F.
;
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2024
Gelatin-based nanocomposite films activated by double emulsion loaded with “Pitanga” leaf extract: Bioaccessibility and cytotoxicity of emulsions and films after in vitro digestion
Tessaro, Larissa
;
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Martins, Joana T.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
15-Jan-2022
In vitro digestion and bioaccessibility studies of vitamin E-loaded nanohydroxyapatite pickering emulsions and derived fortified foods
Ribeiro, Andreia
;
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Pinheiro, Ana Cristina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Nov-2021
In vitro digestion simulation of medium chain fatty acids using static and dynamic protocols
Pereira, Ericsem
;
Fernandes, Jean Michel
;
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
Abr-2024
Incorporation of curcumin-loaded solid lipid nanoparticles into yogurt:Tribo-rheological properties and dynamic in vitro digestion
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Fernandes, Jean Michel
;
Martins, Joana T.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
13-Nov-2020
Incorporation of different curcumin nanostructures in a model food: evaluation of shelf-life and behaviour under digestion
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Vicente, A. A.
;
Pinheiro, A. C.
Resumo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
2023
Incorporation of solid lipid nanoparticles into stirred yogurt: effects in physicochemical and rheological properties during shelf-life
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Rodrigues, Rui Miguel Martins
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
8-Abr-2018
Influence of emulsifier type on in vitro digestion of curcumin nanoemulsions: lecithin and rhamnolipids
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Martins, Joana Teresa Rodrigues
;
Vicente, A. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2021
Lipid-based nanostructures as a strategy to enhance curcumin bioaccessibility: behavior under digestion and cytotoxicity assessment
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Martins, Joana Teresa Rodrigues
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2019
Lipid-based nanostructures as strategies to enhance curcumins bioavailability: effect of carrier oil physical state
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Martins, Joana Teresa Rodrigues
;
Vicente, A. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2019
Nanoemulsion delivery systems: impact of emulsifier type on curcumins bioaccessibility during in vitro digestion
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Martins, Joana Teresa Rodrigues
;
Vicente, A. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Nov-2017
Nanoemulsion-based delivery systems for curcumin: effect of carrier oil type on bioaccessibility and cell viability
Vicente, A. A.
;
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Martins, Joana Teresa Rodrigues
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2021
Nanoemulsions for enhancement of curcumin bioavailability and their safety evaluation: effect of emulsifier type
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Martins, Joana T.
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Artigo
Acesso aberto
27-Nov-2023
Nanostructures as conveyors of functionality in foods: the case of cannabidiol-based nanostructured lipid carriers
Vardanega, Renata
;
Lüdtke, Fernanda Luisa
;
Loureiro, Luís Carlos Sá
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto