Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor 4331
Subscrever estatísticas do autor Autor
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 74-93 de um total de 143 resultados.
< anterior
próximo >
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Ago-2015
Hollow chitosan/alginate nanocapsules for bioactive compound delivery
Rivera, M. C.
;
Pinheiro, A. C.
;
Bourbon, A. I.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jul-2018
In vitro digestibility and fermentability of fructo-oligosaccharides produced by Aspergillus ibericus
Nobre, Clarisse
;
Sousa, S. C.
;
Silva, S. P.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
15-Jan-2022
In vitro digestion and bioaccessibility studies of vitamin E-loaded nanohydroxyapatite pickering emulsions and derived fortified foods
Ribeiro, Andreia
;
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Pinheiro, Ana Cristina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jul-2016
In vitro digestion and stability assessment of b-lactoglobulin/riboflavin nanostructures
Madalena, Daniel F.
;
Ramos, Oscar L.
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
, et al.
Artigo
Acesso aberto
3-Mai-2022
In vitro digestion and storage stability of riboflavin-loaded WPI nanostructures towards foods fortification
Madalena, Daniel A.
;
Gonçalves, Raquel F. S.
;
Araújo, João Miguel Fernandes
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Nov-2018
In vitro digestion of lactoferrin-glycomacropeptide nanohydrogels incorporating bioactive compounds: Effect of a chitosan coating
Bourbon, Ana I.
;
Pinheiro, Ana Cristina
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2017
In vitro digestion of oil-in-water emulsions stabilized by whey protein nanofibrils
Mantovani, R.
;
Pinheiro, Ana Cristina
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
16-Jul-2016
In vitro digestion of protein-based nanohydrogels incorporating curcumin as a lipophilic model compound: effect of a chitosan coating
Pinheiro, A. C.
;
Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
10-Dez-2021
In vitro digestion simulation of medium chain fatty acids
Pereira, Ericsem
;
Pinheiro, A. C.
;
Vicente, A. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
11-Set-2017
In vitro digestions to predict the glycemic index of rice
Madalena, Daniel A.
;
Pinheiro, A. C.
;
Vicente, A. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Nov-2019
In vitro gastrointestinal evaluation of a juçara-based smoothie: effect of processing on phenolic compounds bioaccessibility
Ribeiro, L.
;
Pinheiro, Ana Cristina
;
Brígida, Ana Iraidy S.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2023
Incorporation of curcumin-loaded lipid-based nano delivery systems into food: release behavior in food simulants and a case study of application in a beverage
Gonçalves, Raquel F. S.
;
Vicente, A. A.
;
Pinheiro, A. C.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Abr-2024
Incorporation of curcumin-loaded solid lipid nanoparticles into yogurt:Tribo-rheological properties and dynamic in vitro digestion
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Fernandes, Jean Michel
;
Martins, Joana T.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
13-Nov-2020
Incorporation of different curcumin nanostructures in a model food: evaluation of shelf-life and behaviour under digestion
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Vicente, A. A.
;
Pinheiro, A. C.
Resumo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
2023
Incorporation of solid lipid nanoparticles into stirred yogurt: effects in physicochemical and rheological properties during shelf-life
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Rodrigues, Rui Miguel Martins
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Out-2016
Influence of chitosan coating on protein-based nanohydrogels properties and in vitro gastric digestibility
Bourbon, A. I.
;
Pinheiro, A. C.
;
Cerqueira, M. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2021
Influence of the addition of different ingredients on the bioaccessibility of glucose released from rice during dynamic in vitro gastrointestinal digestion
Fernandes, Jean Michel
;
Madalena, Daniel Alexandre Silva
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jan-2012
Interactions between K-carrageenan and chitosan in nanolayered coatings - Structural and transport properties
Pinheiro, A. C.
;
Bourbon, A. I.
;
Medeiros, Bartolomeu G. de S.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2013
Inulin potential for encapsulation and controlled delivery of Oregano essential oil
Costa, Sara Beirão da
;
Duarte, Cláudia
;
Bourbon, A. I.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jan-2016
In vitro behaviour of curcumin nanoemulsions stabilized by biopolymer emulsifiers: Effect of interfacial composition
Pinheiro, A. C.
;
Coimbra, Manuel A.
;
Vicente, A. A.
Artigo
Acesso aberto