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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2012Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijoDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Vilanova, Mar, et al.ArtigoAcesso aberto
3-Dez-2008Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijoDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Optimal fermentation conditions for maximizing the ethanol production by Kluyveromyces fragilisfrom cheese whey powderDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Silva, João B. Almeida e, et al.ArtigoAcesso aberto
2012Optimal glucose and inoculum concentrations for production of bioactive molecules by Paenibacillus polymyxa RNC-DSerrano, Nadja F. G.; Rodrigues, L. R.; Hokka, Carlos O., et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2017Optimization of autohydrolysis conditions to extract antioxidant phenolic compounds from spent coffee groundsBallesteros, Lina F.; Ramirez, Mónica J.; Orrego, Carlos E., et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2008Optimization of ethanol production from cheese whey powder by Kluyveromyces fragilis using factorial design and response surface methodologyDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Silva, João B. Almeida e, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Set-2011Optimization of the extraction conditions for antioxidant phenolic compounds recovery from coffee silverskinBallesteros, Lina F.; Conde, Teresa; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Out-2010Physicochemical characterization and extraction of bioactive compound from Larrea tridentata leavesMartins, Silvia; Aguilar, Cristóbal N.; Mussatto, Solange I., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2017Physicochemical characterization of the yeast cells and lignocellulosic waste used in cell immobilization for ethanol productionAgudelo-Escobar, Lina María; Mussatto, Solange I.; Peñuela, Mariana, et al.Capítulo de livroAcesso aberto
19-Jun-2011Process conditions that maximize the fructooligosaccharides and β-fructofuranosidase production by Aspergillus japonicus under solid-state fermentation conditionsMussatto, Solange I.; Ballesteros, Lina F.; Martins, Sílvia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2018Production and physicochemical properties of carboxymethyl cellulose films enriched with spent coffee grounds polysaccharidesBallesteros, Lina F.; Cerqueira, Miguel A.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2019Production of a transfructosylating enzymatic activity associated to fructooligosaccharidesFlores-Maltos, Abril; Mussatto, Solange I.; Contreras-Esquivel, Juan C., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
19-Jun-2011Production of antioxidant extracts from coffee silverskinBallesteros, Lina F.; Conde, Teresa; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Production of fructooligosaccharides and b-fructofuranosidase by batch and repeated batch fermentation with immobilized cells of Penicillium expansumMussatto, Solange I.; Prata, Margarida Barros; Rodrigues, L. R., et al.ArtigoAcesso aberto
2012Production of white wine by Saccharomyces cerevisiae immobilized on grape pomaceGenisheva, Zlatina Asenova; Macedo, S.; Mussatto, Solange I., et al.ArtigoAcesso aberto
2010Production, characterization and application of activated carbon from brewer’s spent grain ligninMussatto, Solange I.; Fernandes, Marcela; Rocha, George J. M., et al.ArtigoAcesso aberto
2013Production, chemical characterization, and sensory profile of a novel spirit elaborated from spent coffee groundSampaio, Armando; Dragone, Giuliano; Vilanova, Mar, et al.ArtigoAcesso aberto
2011Production, composition, and application of coffee and its industrial residuesMussatto, Solange I.; Machado, Ercília M. S.; Martins, Silvia, et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2013Produção de etanol a partir de subproduto cervejeiroMeneses, Nuno G. T.; Teixeira, J. A.; Mussatto, Solange I.ArtigoAcesso aberto
2013Recovery of Peniophora cinerea laccase using aqueous two-phase systems composed by ethylene oxide/propylene oxide copolymer and potassium phosphate saltsMoreira, Sérgio; Silvério, Sara C.; Macedo, Eugénia A., et al.ArtigoAcesso aberto