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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2012 | Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijo | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Vilanova, Mar, et al. | Artigo | Acesso aberto |
3-Dez-2008 | Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijo | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Optimal fermentation conditions for maximizing the ethanol production by Kluyveromyces fragilisfrom cheese whey powder | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Silva, João B. Almeida e, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Optimal glucose and inoculum concentrations for production of bioactive molecules by Paenibacillus polymyxa RNC-D | Serrano, Nadja F. G.; Rodrigues, L. R.; Hokka, Carlos O., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2017 | Optimization of autohydrolysis conditions to extract antioxidant phenolic compounds from spent coffee grounds | Ballesteros, Lina F.; Ramirez, Mónica J.; Orrego, Carlos E., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2008 | Optimization of ethanol production from cheese whey powder by Kluyveromyces fragilis using factorial design and response surface methodology | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Silva, João B. Almeida e, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2011 | Optimization of the extraction conditions for antioxidant phenolic compounds recovery from coffee silverskin | Ballesteros, Lina F.; Conde, Teresa; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2010 | Physicochemical characterization and extraction of bioactive compound from Larrea tridentata leaves | Martins, Silvia; Aguilar, Cristóbal N.; Mussatto, Solange I., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Physicochemical characterization of the yeast cells and lignocellulosic waste used in cell immobilization for ethanol production | Agudelo-Escobar, Lina María; Mussatto, Solange I.; Peñuela, Mariana, et al. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
19-Jun-2011 | Process conditions that maximize the fructooligosaccharides and β-fructofuranosidase production by Aspergillus japonicus under solid-state fermentation conditions | Mussatto, Solange I.; Ballesteros, Lina F.; Martins, Sílvia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Production and physicochemical properties of carboxymethyl cellulose films enriched with spent coffee grounds polysaccharides | Ballesteros, Lina F.; Cerqueira, Miguel A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2019 | Production of a transfructosylating enzymatic activity associated to fructooligosaccharides | Flores-Maltos, Abril; Mussatto, Solange I.; Contreras-Esquivel, Juan C., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
19-Jun-2011 | Production of antioxidant extracts from coffee silverskin | Ballesteros, Lina F.; Conde, Teresa; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Production of fructooligosaccharides and b-fructofuranosidase by batch and repeated batch fermentation with immobilized cells of Penicillium expansum | Mussatto, Solange I.; Prata, Margarida Barros; Rodrigues, L. R., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Production of white wine by Saccharomyces cerevisiae immobilized on grape pomace | Genisheva, Zlatina Asenova; Macedo, S.; Mussatto, Solange I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Production, characterization and application of activated carbon from brewer’s spent grain lignin | Mussatto, Solange I.; Fernandes, Marcela; Rocha, George J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Production, chemical characterization, and sensory profile of a novel spirit elaborated from spent coffee ground | Sampaio, Armando; Dragone, Giuliano; Vilanova, Mar, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Production, composition, and application of coffee and its industrial residues | Mussatto, Solange I.; Machado, Ercília M. S.; Martins, Silvia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2013 | Produção de etanol a partir de subproduto cervejeiro | Meneses, Nuno G. T.; Teixeira, J. A.; Mussatto, Solange I. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Recovery of Peniophora cinerea laccase using aqueous two-phase systems composed by ethylene oxide/propylene oxide copolymer and potassium phosphate salts | Moreira, Sérgio; Silvério, Sara C.; Macedo, Eugénia A., et al. | Artigo | Acesso aberto |