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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2009 | Kinetic and morphometric evaluation of fucoidan‐degrading fungal strains | Rodríguez-Jasso, Rosa María; Mussatto, Solange I.; Pastrana, Lorenzo, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
21-Jun-2009 | Kinetic behavior of ethanol production by Pichia stipitis under high xylose concentration and different KLa values | Silva, João Paulo A.; Mussatto, Solange I.; Roberto, Inês Conceição, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Nov-2009 | Kinetic study of nordihydroguaiaretic acid recovery from Larrea tridentata by microwave-assisted extraction | Martins, Silvia; Aguilar Gonzalez, Cristobal Noé; Garza Rodriguez, Iliana de la, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
26-Mai-2010 | Kinetic study of nordihydroguaiaretic acid recovery from Larrea tridentata by microwave-assisted extraction | Martins, S.; Aguilar, Cristobal N.; Garza-Rodriguez, I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Laccase production by free and immobilized fungal mycelium of Trametes versicolor | Silvério, Sara C.; Moreira, Sérgio; Mussatto, Solange I., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Laccase production by free and immobilized mycelia of Peniophora cinerea and Trametes versicolor: a comparative study | Silvério, Sara C.; Moreira, Sérgio; Milagres, Adriane M. F., et al. | Artigo | Acesso aberto |
19-Jun-2011 | Laccase production by Peniophora cinerea immobilized on synthetic fiber | Neto, Sérgio Moreira; Silvério, S. C.; Milagres, Adriane M. F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Lignocellulose as raw material in fermentation processes | Mussatto, Solange I.; Teixeira, J. A. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
2014 | Lignocellulosic biomass utilization toward biorefinery: technologies, products and perspectives | Mussatto, Solange I. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Malolactic fermentation of wines with immobilised lactic acid bacteria : Influence of concentration, type of support material and storage conditions | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Malolactic fermentation with Oenococcus oeni immobilized on natural materials | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Maximization of fructooligosaccharides and β-fructofuranosidase production by Aspergillus japonicus under solid-state fermentation conditions | Mussatto, Solange I.; Ballesteros, Lina F.; Martins, Silvia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
11-Out-2010 | Microwave-assisted extraction of sulfated fucans from brown seaweed and evaluation of fungal strains for enzymesactive production toward this class of polysaccharide | Rodríguez-Jasso, Rosa María; Mussatto, Solange I.; Pastrana, Lorenzo, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Microwave-assisted extraction of sulfated polysaccharides(fucoidan)from brown seaweed | Rodríguez-Jasso, Rosa María; Mussatto, Solange I.; Pastrana, Lorenzo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
23-Jun-2013 | Modifications on sugarcane bagasse fibers after SPORL pretreatment at different temperatures | Monte, J. R.; Milagres, Adriane M. F.; Mussatto, Solange I. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Out-2010 | Nordihydroguaiaretic acid recovery from Larrea tridentata by microwave-assisted extraction | Martins, Sílvia; Mussatto, Solange I.; Aguilar, Cristóbal N., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijo | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Vilanova, Mar, et al. | Artigo | Acesso aberto |
3-Dez-2008 | Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijo | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Optimal fermentation conditions for maximizing the ethanol production by Kluyveromyces fragilisfrom cheese whey powder | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Silva, João B. Almeida e, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Optimal glucose and inoculum concentrations for production of bioactive molecules by Paenibacillus polymyxa RNC-D | Serrano, Nadja F. G.; Rodrigues, L. R.; Hokka, Carlos O., et al. | Artigo | Acesso aberto |