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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2009Kinetic and morphometric evaluation of fucoidan‐degrading fungal strainsRodríguez-Jasso, Rosa María; Mussatto, Solange I.; Pastrana, Lorenzo, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
21-Jun-2009Kinetic behavior of ethanol production by Pichia stipitis under high xylose concentration and different KLa valuesSilva, João Paulo A.; Mussatto, Solange I.; Roberto, Inês Conceição, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Nov-2009Kinetic study of nordihydroguaiaretic acid recovery from Larrea tridentata by microwave-assisted extractionMartins, Silvia; Aguilar Gonzalez, Cristobal Noé; Garza Rodriguez, Iliana de la, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
26-Mai-2010Kinetic study of nordihydroguaiaretic acid recovery from Larrea tridentata by microwave-assisted extractionMartins, S.; Aguilar, Cristobal N.; Garza-Rodriguez, I., et al.ArtigoAcesso aberto
2011Laccase production by free and immobilized fungal mycelium of Trametes versicolorSilvério, Sara C.; Moreira, Sérgio; Mussatto, Solange I., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Laccase production by free and immobilized mycelia of Peniophora cinerea and Trametes versicolor: a comparative studySilvério, Sara C.; Moreira, Sérgio; Milagres, Adriane M. F., et al.ArtigoAcesso aberto
19-Jun-2011Laccase production by Peniophora cinerea immobilized on synthetic fiberNeto, Sérgio Moreira; Silvério, S. C.; Milagres, Adriane M. F., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Lignocellulose as raw material in fermentation processesMussatto, Solange I.; Teixeira, J. A.Capítulo de livroAcesso aberto
2014Lignocellulosic biomass utilization toward biorefinery: technologies, products and perspectivesMussatto, Solange I.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Malolactic fermentation of wines with immobilised lactic acid bacteria : Influence of concentration, type of support material and storage conditionsGenisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al.ArtigoAcesso aberto
2011Malolactic fermentation with Oenococcus oeni immobilized on natural materialsGenisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Maximization of fructooligosaccharides and β-fructofuranosidase production by Aspergillus japonicus under solid-state fermentation conditionsMussatto, Solange I.; Ballesteros, Lina F.; Martins, Silvia, et al.ArtigoAcesso aberto
11-Out-2010Microwave-assisted extraction of sulfated fucans from brown seaweed and evaluation of fungal strains for enzymesactive production toward this class of polysaccharideRodríguez-Jasso, Rosa María; Mussatto, Solange I.; Pastrana, Lorenzo, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Microwave-assisted extraction of sulfated polysaccharides(fucoidan)from brown seaweedRodríguez-Jasso, Rosa María; Mussatto, Solange I.; Pastrana, Lorenzo, et al.ArtigoAcesso aberto
23-Jun-2013Modifications on sugarcane bagasse fibers after SPORL pretreatment at different temperaturesMonte, J. R.; Milagres, Adriane M. F.; Mussatto, Solange I.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
11-Out-2010Nordihydroguaiaretic acid recovery from Larrea tridentata by microwave-assisted extractionMartins, Sílvia; Mussatto, Solange I.; Aguilar, Cristóbal N., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijoDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Vilanova, Mar, et al.ArtigoAcesso aberto
3-Dez-2008Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijoDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Optimal fermentation conditions for maximizing the ethanol production by Kluyveromyces fragilisfrom cheese whey powderDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Silva, João B. Almeida e, et al.ArtigoAcesso aberto
2012Optimal glucose and inoculum concentrations for production of bioactive molecules by Paenibacillus polymyxa RNC-DSerrano, Nadja F. G.; Rodrigues, L. R.; Hokka, Carlos O., et al.ArtigoAcesso aberto