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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Out-2015Parameter identification of the fermentative production of fructo-oligosaccharides by Aureobasidium pullulansFekih-Salem, R.; Vande Wouwer, A.; Castro, C. de, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
9-Abr-2022Prebiotic potential of fructo-oligosaccharides produced by aspergillus ibericus in a bacterial community representative of the gut microbiotaRoupar, Dalila; Gonzalez, Abigail; Martins, Joana T., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2017Prebiotics production by Aspergillus ibericusGonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Sousa, S. C.; Pinheiro, A. C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Mai-2023Prebióticos da produção ao impacto na alimentaçãoNobre, ClarisseComunicação oral Acesso aberto
5-Dez-2019Probiotic potential of fructo-oligosaccharides produced by Aspergillus ibericusParente, Inês; Roupar, Dalila; Botelho, C. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2019Process development for the production of prebiotic fructo-oligosaccharides by Penicillium citreonigrumGonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Nascimento, A. K. C.; Silva, Soraia Pires, et al.ArtigoAcesso aberto
2015Production and extraction of polysaccharides and oligosaccharides and their use as new food additivesNobre, Clarisse; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Rodrigues, L. R., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
19-Jul-2019Production of a new functional Aloe vera juice with Enterococcus faeciumCuvas, Ruth; Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Rodríguez-Jasso, Rosa María, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Dez-2019Production of a protein hydrolysate of Pleurotus ostreatus mushroomColunga, Alondra; Cruz-Hernandez, M.; Losoya, Carolina, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mar-2018Production of fructo-oligosaccharides by Aspergillus ibericus and their chemical characterizationGonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Alves Filho, E. G.; Fernandes, Fabiano A. N., et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2007Production of fructooligosaccharides by aureobasidium sp. and aspergillus sp.Dominguez, Ana; Nobre, Clarisse; Torres, D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Production of high-content fructo-oligosaccharidesNobre, Clarisse; Castro, C. C.; Hantson, A.-L., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
17-Jul-2016Produção simultânea de -fructofuranosidase e fructo-oligossacarídeos por Penicillium citreonigrum URM 4459Nascimento, A. K. C.; Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Soares, Maria T. C. V., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Nov-2006Proof-of-concept of a novel micro-bioreactor for fast development of industrial bioprocessesReis, N.; Gonçalves, C. N.; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Out-2010Purification of fructo-oligosaccharidesNobre, Clarisse; Teixeira, J. A.; Rodrigues, L. R.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2007Purification of fructo-oligosaccharides by adsorption onto charcoal filtersNobre, Clarisse; Dominguez, Ana; Torres, D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
17-Set-2006Purification of fructo-oligosaccharides by nanofiltrationNobre, Clarisse; Dominguez, Ana; Torres, D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
15-Fev-2017Screening and selection of potential carriers to immobilize Aureobasidium pullulans cells for fructo-oligosaccharides productionCastro, C. C.; Nobre, Clarisse; Duprez, M. E., et al.ArtigoAcesso aberto
27-Nov-2023Screening of enzymatic complexes for the in-situ production of prebiotics in dairy productsGonçalves, D. A.; Teixeira, J. A.; Nobre, ClarisseResumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2016Screening of fungi from the genus Penicillium for production of β- fructofuranosidase and enzymatic synthesis of fructooligosaccharidesNascimento, A. K. C.; Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Cavalcanti, M. T. H., et al.ArtigoAcesso aberto