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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
6-Dez-2022OC33 Chromatographic approaches to study pine nut skin: exploitation of its composition and bioactivitiesSilva, Soraia P.; Colunga, Alondra; Roupar, Dalila, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2018One-step co-culture fermentation strategy to produce high-content fructo-oligosaccharidesNobre, Clarisse; Gonçalves, D. A.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2017One-step fructo-oligosaccharides production and purificationGonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Gonçalves, D. A.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
11-Out-2010Operating conditions of a simulated moving bed chromatography unit for the purification of fructo-oligosaccharidesNobre, Clarisse; Rodrigues, L. R.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Operating conditions of a simulated moving bed chromatography unit for the purification of fructooligosaccharidesNobre, Clarisse; Teixeira, J. A.; Rodrigues, L. R., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Jun-2019Optimal control for fermentative production of fructo-oligosaccharides in fed-batch bioreactorSchorsch, J.; Castro, C. C.; Couto, L. D., et al.ArtigoAcesso aberto
2009Optimization of a fructooligosaccharides purification method using activated charcoalNobre, Clarisse; Dominguez, Ana; Torres, D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
11-Jul-2006Optimization of fermentation conditions for fructooligosaccharides productivity by aureobasidiumDominguez, Ana; Nobre, Clarisse; Torres, D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Out-2015Parameter identification of the fermentative production of fructo-oligosaccharides by Aureobasidium pullulansFekih-Salem, R.; Vande Wouwer, A.; Castro, C. de, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
9-Abr-2022Prebiotic potential of fructo-oligosaccharides produced by aspergillus ibericus in a bacterial community representative of the gut microbiotaRoupar, Dalila; Gonzalez, Abigail; Martins, Joana T., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2017Prebiotics production by Aspergillus ibericusGonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Sousa, S. C.; Pinheiro, A. C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Mai-2023Prebióticos da produção ao impacto na alimentaçãoNobre, ClarisseComunicação oral Acesso aberto
5-Dez-2019Probiotic potential of fructo-oligosaccharides produced by Aspergillus ibericusParente, Inês; Roupar, Dalila; Botelho, C. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2019Process development for the production of prebiotic fructo-oligosaccharides by Penicillium citreonigrumGonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Nascimento, A. K. C.; Silva, Soraia Pires, et al.ArtigoAcesso aberto
2015Production and extraction of polysaccharides and oligosaccharides and their use as new food additivesNobre, Clarisse; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Rodrigues, L. R., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
19-Jul-2019Production of a new functional Aloe vera juice with Enterococcus faeciumCuvas, Ruth; Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Rodríguez-Jasso, Rosa María, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Dez-2019Production of a protein hydrolysate of Pleurotus ostreatus mushroomColunga, Alondra; Cruz-Hernandez, M.; Losoya, Carolina, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mar-2018Production of fructo-oligosaccharides by Aspergillus ibericus and their chemical characterizationGonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Alves Filho, E. G.; Fernandes, Fabiano A. N., et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2007Production of fructooligosaccharides by aureobasidium sp. and aspergillus sp.Dominguez, Ana; Nobre, Clarisse; Torres, D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Production of high-content fructo-oligosaccharidesNobre, Clarisse; Castro, C. C.; Hantson, A.-L., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto