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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2012 | Equilibrium studies for the adsorption of fructo-oligosaccharides on a Dowex Monosphere calcium resin | Nobre, Clarisse; Vanková, K.; Peres, A. M., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
1-Set-2010 | Equilibrium studies of the adsorption of fructo-oligosaccharides from a pure mixture and a fermentative broth on a Dowex Monosphere calcium resin | Nobre, Clarisse; Vanková, K.; Peres, A. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
5-Dez-2019 | Evaluation of Aloe vera juice as a substrate for Enterococcus faecium | Limón, Ruth; Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Rodríguez-Jasso, Rosa María, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2021 | Evaluation of functional and nutritional potential of a protein concentrate from Pleurotus ostreatus mushroom | González, Abigail; Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Simões, Lívia S, et al. | Artigo | Acesso aberto |
25-Mar-2022 | Evaluation of microbial-fructo-oligosaccharides metabolism by human gut microbiota fermentation as compared to commercial inulin-derived oligosaccharides | Roupar, Dalila; Coelho, Marta C.; Gonçalves, Daniela Alexandra, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mai-2007 | Experimental approach for prebiotic oligosaccharides fractionation and chemical characterization | Torres, D.; Dominguez, Ana; Rodrigues, L. R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
15-Mar-2024 | Extraction of phenolic compounds from grape pomace using ohmic heating: Chemical composition, bioactivity and bioaccessibility | Santos, Pedro Miguel Ferreira; Nobre, Clarisse; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al. | Artigo | Acesso aberto |
5-Dez-2019 | Fermentability of fructo-oligosaccharides produced by Aspergillus ibericus by human gut microflora | Roupar, Dalila; Coelho, Marta C.; Silva, Sara, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2008 | Fractionation of fructo-oligosaccharides by gel filtration | Nobre, Clarisse; Santos, Maria João; Dominguez, Ana, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Fractionation of oily sludges produced in the treatment of hydrocarbon wastes | Oliveira, A. P.; Gonçalves, M.; Nobre, Clarisse, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
2012 | Fructo-oligosaccharides purification from a fermentative broth using an activated charcoal column | Nobre, Clarisse; Teixeira, J. A.; Rodrigues, L. R. | Artigo | Acesso aberto |
3-Jun-2016 | Fructo-oligosaccharides separation and purification by simulated moving bed chromatography | Castro, Cristiana Cordeiro; Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Suvarov, P., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
Set-2017 | Fructo-oligosaccharides: production, characterization and purification | Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Teixeira, J. A.; Rodrigues, L. R. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2022 | Fructooligosaccharides production and the health benefits of prebiotics | Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Simões, Lívia S; Gonçalves, Daniela Alexandra Martins, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Set-2019 | Fructooligosaccharides production from agro-wastes as alternative low-cost source | de la Rosa, Orlando; Flores-Gallegos, Adriana Carolina; Muñíz-Marquez, Diana, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mai-2023 | How prebiotics have been produced from agro-industrial waste: an overview of the enzymatic technologies applied and the models used to validate their health claims | Gonçalves, Daniela Alexandra; González, Abigail; Roupar, Dalila, et al. | Artigo | Acesso aberto |
16-Nov-2021 | Human gut microbiota fermentation of microbial-fructooligosaccharides | Roupar, Dalila; Coelho, M.; Gonçalves, Daniela Alexandra Martins, et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
2021 | In situ enzymatic synthesis of prebiotics to improve food functionality | Gonçalves, D. A.; Teixeira, J. A.; Nobre, Clarisse | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Jul-2018 | In vitro digestibility and fermentability of fructo-oligosaccharides produced by Aspergillus ibericus | Nobre, Clarisse; Sousa, S. C.; Silva, S. P., et al. | Artigo | Acesso aberto |
5-Jul-2023 | In vitro models as a tool to study the role of gut microbiota in obesity | Colunga, Alondra; Conceição, Eva Martins; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |