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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
28-Jul-2007 | Refrigerated-moderate electric fields promotes E. coli death at ambient temperatures | Vicente, A. A.; Machado, Luís Flávio Rosário; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Removal of Ni(II) from aqueous solutions by an Arthrobacter viscosus biofilm supported on zeolite: from laboratory to pilot scale | Quintelas, C.; Pereira, Ricardo; Kaplan, Ecem, et al. | Artigo | Acesso aberto |
30-Jun-2017 | Structural characterization of heat-induced β-lactoglobulin nanohydrogels under the effects of selected physical conditions | Ramos, Óscar L.; Simões, Lívia Souza; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Sustainable extraction of biocompounds from the green seaweed ulvarigida using ohmic heating | Pereira, Sara Gonçalves; Teixeira, Catarina Isabel Guedes; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | The effects of electrical currents on foods and other biological systems | Vicente, A. A.; Castro, Inês; Pereira, Ricardo | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Nov-2023 | The role of emergent processing technologies in beer production | Carvalho, Gonçalo; Leite, Ana Catarina Carvalho Oliveira; Leal, Rita, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2020 | The use of emergent technologies to extract added value compounds from grape by-products | Coelho, M.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, A. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Thermal modification of activated carbon surface chemistry improves its capacity as redox mediator for azo dye reduction | Pereira, Luciana; Pereira, Ricardo; Pereira, M. F. R., et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Fev-2023 | Tomato processing by-products valorisation through ohmic heating approach | Coelho, Marta C.; Ghalamara, Soudabeh; Campos, Débora, et al. | Artigo | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Tunning pectinase activity under electric field effects towards enhanced clarification of vinho verde wine | Pereira, Guilherme; Queirós, Mariana; Carvalho, Gonçalo, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Fev-2023 | Tunning pectinase activity under the effects of electric fields in the enhanced clarification of wine must | Queirós, Mariana; Pereira, Guilherme; Leite, Ana Catarina Carvalho Oliveira, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2021 | Unraveling the nature of ohmic heating effects in structural aspects of whey proteins: the impact of electrical and electrochemical effects | Ferreira, Sara; Machado, Luís Pedro Lima; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
27-Jun-2017 | Unravelling the effects of electric fields on thermal aggregation and gelation of whey proteins | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Ramos, Óscar L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2022 | Unveiling the antioxidant therapeutic functionality of sustainable olive pomace active ingredients | Quero, Javier; Ballesteros, Lina F.; Santos, Pedro Miguel Ferreira, et al. | Artigo | Acesso aberto |
18-Nov-2021 | Use of moderate electric fields for the extraction of bioactive and texturizing food ingredients from macroalgae: a biorefinery approach to clean label foods | Dias, Joana Sofia Gomes; Guedes, Catarina I. Teixeira; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2020 | Using Ohmic Heating effect on grape skins as a pretreatment for anthocyanins extraction | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Coelho, M.; Genisheva, Zlatina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
20-Jun-2017 | Valorization of tomato by-products: influence of ohmic heating process on polyphenols extraction | Coelho, Marta Isabel; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Valorization of tomato wastes: influence of ohmic heating process on polyphenols extraction time | Coelho, Marta Isabel; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Set-2015 | Whey and Whey Powders: Production and Uses | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |