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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2018Bio-based nanocomposites for food packaging and their effect in food quality and safetyRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2019Bioactive compounds recovery optimization from vine pruning residues using conventional heating and microwave-assisted extraction methodsJesus, Meirielly Santos; Genisheva, Zlatina; Romani, Aloia Perez, et al.ArtigoAcesso aberto
6-Abr-2022Bioactivity and bioaccessibility of bioactive compounds in gastrointestinal digestion of tomato bagasse extractsCoelho, Marta; Oliveira, Carla; Coscueta, Ezequiel R., et al.ArtigoAcesso aberto
10-Mai-2023Brewer's yeast as a clean label ingredient for replacement of phosphates in hamsTomaz, Samuel A.; Machado Jr, Júlio C.; Dias, Joana Sofia Gomes, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2007Caracterização do perfil de ácidos gordos livres durante a pasteurização convencional e óhmicaPereira, Ricardo; Martins, Rui C.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
23-Set-2018Caseinato de sódio como chaperona das proteínas do soro do leite sob aquecimento ôhmicoMoreira, T. C. P.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
21-Out-2022Chapter 3 - Electrotechnologies for the development of food-based structured systemsPereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
17-Jul-2016Characterization of micro and nanostructures from β‐lactoglobulin formed upon heat treatment and under selected environmental conditionsSimões, Lívia Souza; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Ramos, Óscar L., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
13-Jul-2013Characterization of β-lactoglobulin nano-hydrogels formed by heat treatment under selective ph range conditionsRamos, Óscar Leandro Silva; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Malcata, X., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2018Cold gel-like emulsions of lactoferrin subjected to ohmic heatingFurtado, G.; Pereira, Ricardo N.; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
29-Jun-2023Combining high pressure and electric fields towards Nannochloropsis oculata eicosapentaenoic acid-rich extractsSousa, Sérgio; Carvalho, Ana P.; Pinto, Carlos A., et al.ArtigoAcesso aberto
2007Comparison of chemical properties of food products processed by conventional and ohmic heatingPereira, Ricardo; Pereira, M.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2024Comparison of different pretreatment processes envisaging the potential use of food waste as microalgae substrateMarques, Fabiana ALmeida; Pereira, Francisco; Machado, Luís Pedro Lima, et al.ArtigoAcesso aberto
7-Abr-2022Conformational dynamics of soy protein isolate under ohmic heatingMachado, Luís; Carvalho, Gonçalo António Sousa; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2021Continuous pressurized extraction versus electric fields-assisted extraction of cyanobacterial pigmentsPagels, Fernando; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Amaro, Helena M., et al.ArtigoAcesso aberto
2006Death kinetics of Escherichia coli in goat milk and Bacillus licheniformis in cloudberry jam treated by ohmic heatingPereira, Ricardo; Martins, Joana; Mateus, C., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2007Death kinetics of Escherichia coli in goat milk and Bacillus licheniformis in cloudberry jam treated by ohmic heatingPereira, Ricardo; Martins, Joana; Mateus, C., et al.ArtigoAcesso aberto
2010Denaturation of whey proteins of milk during ohmic heatingPereira, Ricardo; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
6-Jun-2009Denaturation of whey proteins of milk during ohmic heatingPereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2020Os desafios emergentes da ciência e tecnologia alimentarPereira, Ricardo Nuno CorreiaPalestra Acesso aberto