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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
11-Set-2007
Ohmic heating as an alternative to conventional thermal treatment
Castro, Inês
Tese de doutoramento
Acesso aberto
16-Mai-2012
Ohmic heating for food processing
Vicente, A. A.
;
Castro, Inês Alexandra Casaca Lage
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito autor
2004
Ohmic heating of strawberry products : electrical conductivity measurements and ascorbic acid degradation kinetics
Castro, Inês
;
Teixeira, J. A.
;
Salengke, S.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
15-Out-2014
Production of high added value products from eggshells
Castro, Inês
;
Pinto, D. B.
;
Maciel, José
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2004
Production of β-galactosidase from recombinant Saccharomyces cerevisiae grown on lactose
Domingues, Lucília
;
Oliveira, Carla Cristina Marques de
;
Castro, Inês
, et al.
Artigo
Acesso aberto
28-Jul-2007
Quality control of oils as a key element of HACCP systems in the catering industry
Castro, Inês Alexandra Casaca Lage
;
Vicente, A. A.
;
Pinto, D.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
28-Jun-2008
Relationship between acrylamide formation and quality of frying oil during processing of French fries
Castro, Inês Alexandra Casaca Lage
;
Pinto, Daniel
;
Castro, Cristiana Cordeiro
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2004
Simulações numéricas do processamento asséptico de polpas de morango num aquecedor óhmico contínuo
Castro, Inês
;
Reis, N.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2012
The effect of the electric field on lag phase, β-galactosidase production and plasmid stability of a recombinant Saccharomyces cerevisiae strain growing on lactose
Castro, Inês
;
Oliveira, Carla Cristina Marques de
;
Domingues, Lucília
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2009
The effects of electrical currents on foods and other biological systems
Vicente, A. A.
;
Castro, Inês
;
Pereira, Ricardo
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
28-Jul-2007
The use of moderate electric fields (MEF) to increase the biomass production and reduce the lag phase of a fermentative process
Castro, Inês Alexandra Casaca Lage
;
Vicente, A. A.
;
Teixeira, J. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Ago-2006
The use of TIC’s as a managing tool for traceability in the food industry
Pinto, D. B.
;
Castro, Inês
;
Vicente, A. A.
Artigo
Acesso aberto