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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2005 | Aseptic processing of a strawberry pulp in a continuous ohmic heater: numerical simulations and model validation | Castro, Inês; Reis, N.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Mai-2004 | CFD simulations of RTD of a strawberry pulp in a continuous ohmic heater | Castro, Inês; Reis, N.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2002 | Comparative study of Selva and Camarosa strawberries for the commercial market | Castro, Inês; Gonçalves, O.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
12-Jul-2004 | Comparison of the Thermal Inactivation Kinetics of Byssochlamys fulva and Three Enzymes used as TTIs for Various Food Processes under Conventional and Ohmic Heating | Castro, Inês Alexandra Casaca Lage; Vicente, A. A.; Macedo, B. R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2001 | Continuous beta-galactosidase production by transformed flocculent Saccharomyces cerevisiae cells growing on lactose | Domingues, Lucília; Castro, Inês; Penttilä, Merja, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Jul-2005 | Development of a new rapid method for monitoring frying fats quality | Castro, Inês; Pinto, D. B.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Development of an applicattion to improve traceability and food safety management | Pinto, D. B.; Castro, Inês; Vicente, A. A. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Nov-2002 | Efeito da adição de compostos iónicos e hidrocolóides na condutividade eléctrica de uma polpa de morango industrial | Castro, Inês; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2004 | The effect of electric field on important food-processing enzymes : comparison of inactivation kinetics under conventional and ohmic heating | Castro, Inês; Macedo, B.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2005 | The effect of the electric field on lag-phase, ethanol and β-galactosidase production of a recombinant S. cerevisiae growing on lactose | Castro, Inês; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | The influence of baking conditions on tocopherols degradation kinetics | Pinto, D. B.; Castro, Inês; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Abr-2003 | The influence of field strength, sugar and solid content on electric conductivity of strawberry products | Castro, Inês; Teixeira, J. A.; Salengke, S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2004 | Numerical simulations of the hydrodynamic behaviour of a continuous ohmic heater operating with Newtonian and Non-Newtonian fluids | Castro, Inês; Reis, N.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Set-2007 | Ohmic heating as an alternative to conventional thermal treatment | Castro, Inês | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
16-Mai-2012 | Ohmic heating for food processing | Vicente, A. A.; Castro, Inês Alexandra Casaca Lage; Teixeira, J. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |
2004 | Ohmic heating of strawberry products : electrical conductivity measurements and ascorbic acid degradation kinetics | Castro, Inês; Teixeira, J. A.; Salengke, S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Out-2014 | Production of high added value products from eggshells | Castro, Inês; Pinto, D. B.; Maciel, José, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2004 | Production of β-galactosidase from recombinant Saccharomyces cerevisiae grown on lactose | Domingues, Lucília; Oliveira, Carla Cristina Marques de; Castro, Inês, et al. | Artigo | Acesso aberto |
28-Jul-2007 | Quality control of oils as a key element of HACCP systems in the catering industry | Castro, Inês Alexandra Casaca Lage; Vicente, A. A.; Pinto, D. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Jun-2008 | Relationship between acrylamide formation and quality of frying oil during processing of French fries | Castro, Inês Alexandra Casaca Lage; Pinto, Daniel; Castro, Cristiana Cordeiro, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |