Mostrar 88-107 de um total de 866 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2011 | Can natural hydrocolloids be used for nanotechnological applications in foods? | Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Set-2020 | Candelilla wax edible coating with Flourensia cernua bioactives to prolong the quality of tomato fruits | Ruiz-Martínez, Judith; Aguirre-Joya, Jorge A.; Rojas, Romeo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jul-2007 | Caracterização do perfil de ácidos gordos livres durante a pasteurização convencional e óhmica | Pereira, Ricardo; Martins, Rui C.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Carrier-free, continuous primary beer fermentation | Pires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Brányik, Tomáš, et al. | Artigo | Acesso aberto |
23-Set-2018 | Caseinato de sódio como chaperona das proteínas do soro do leite sob aquecimento ôhmico | Moreira, T. C. P.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2019 | Cashew nut allergy: clinical relevance and allergen characterisation | Mendes, Cíntia; Costa, Joana; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2017 | Cápsula imobilizadora de probióticos para a produção de micronutrientes no intestino | Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.; Ramos, Philippe E., et al. | Patente | Acesso aberto |
2018 | Cellulose nanocrystals from grape pomace: production, properties and cytotoxicity assessment | Coelho, C. C. S.; Michelin, Michele; Cerqueira, Miguel A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
16-Jul-2016 | Cellulose nanofibers produced from banana peel by chemical and enzymatic treatments: characterization and in vitro cytotoxicity assessment | Tibolla, H.; Pelissari, Franciele M.; Martins, Joana T., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Fev-2018 | Cellulose nanofibers produced from banana peel by chemical and mechanical treatments: characterization and cytotoxicity assessment | Tibolla, H.; Pelissari, Franciele M.; Martins, Joana T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Cellulosic films obtained from the treatment of sugarcane bagasse fibers with N -methylmorpholine- N -oxide (NMMO) | Ruzene, Denise S.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | CFD simulation and experimental measurement of gas holdup and liquid interstitial velocity in internal loop airlift reactor | Simcik, M.; Mota, André; Ruzicka, M. C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
16-Mai-2004 | CFD simulations of RTD of a strawberry pulp in a continuous ohmic heater | Castro, Inês; Reis, N.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Mai-2005 | The challenging modelling of kLa in a periodic constricted small-scale tube | Reis, N.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
18-Jul-2010 | Changes on microbiological, physicochemical and diffusion properties of the cheese upon the application of chitosan-based edible coating incorporating natamycin | Fajardo, Paula; Martins, Joana; Fuciños, C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2016 | Chapter 11 - Optoelectronic Devices from Bacterial NanoCellulose | Fortunato, Elvira; Gaspar, Diana; Duarte, Paulo, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Mai-2017 | Chapter 13 - Microalgal biomass cultivation | Geada, Pedro; Vasconcelos, Vítor; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
21-Out-2022 | Chapter 3 - Electrotechnologies for the development of food-based structured systems | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2019 | Characterization and bioaccessibility of β-carotene encapsulated on microcapsules produced with starch and protein from amaranth grain | Coelho, Laylla; Gonçalves, Idalina; Ferreira, Paula, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2013 | Characterization and evaluation of antifungal activity in vitro of Aloe vera fractions against postharvest fungi | Flores-López, M. L.; Cerqueira, M. A.; Romaní, Aloia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |