Mostrar 175-194 de um total de 306 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Nov-2011 | Micotoxinas en materias primas, piensos y forrajes | Santos, Valentina; Venâncio, Armando; Campos, Sérgio | Capítulo de livro | Acesso aberto |
2009 | Micotoxinas: Contributos da Micoteca da Universidade do Minho (MUM) para a segurança alimentar | Rodrigues, Paula; Soares, Célia Maria Gonçalves; Freitas-Silva, O., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2013 | Microbial resources and applications: preliminary trends and insights for future economic impact estimates | Antunes, André Guimarães Lemos; Simões, Marta Filipa Jesus Freitas; Santos, Cledir, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Jun-2006 | Microbial strain characterisation by MALDI-TOF MS - possibilities and limits | Kallow, W.; Erhard, M.; Lima, Nelson, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2010 | Microextraction and gas chromatography/mass spectrometry for improved analysis of geosmin and other fungal "off" volatiles in grape juice | Morales-Valle, H.; Silva, L. C.; Paterson, R. R. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2023 | Mitigation of Ochratoxin A in the food chain, from prevention to remediation | Venâncio, Armando; Santos, Joana; Dias, Teresa Vale, et al. | Comunicação em painel | Acesso aberto |
1994 | Model identification and diffusion coefficients determination of glucose and malic acid in calcium alginate membranes | Teixeira, J. A.; Mota, M.; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso aberto |
2008 | Modern polyphasic methods that include MALDI-TOF analyses for fungal identifications and authentications | Lima, Nelson; Rodrigues, Paula; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2020 | Multifunctional poly(ethylene-co-vinyl alcohol)-based membranes for selective patulin removal | Cabral Silva, A.C.; Campos, M.; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Abr-2008 | Multilocus sequence identification of penicillium species in cork bark during plank preparation for the manufacture of stoppers | Serra, Rita; Peterson, Stephen W.; Centro Tecnológico da Cortiça, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2019 | Mycobiota and mycotoxins in Portuguese pork, goat and sheep dry-cured hams | Rodrigues, Paula; Silva, Diana; Costa, Pedro, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2012 | Mycobiota and mycotoxins of almonds and chestnuts with special reference to aflatoxins | Rodrigues, Paula Cristina Azevedo; Venâncio, Armando; Lima, Nelson | Artigo | Acesso restrito UMinho |
12-Jun-2023 | Mycobiota of São Jorge cheeses with different ripening periods | Vale Dias, Teresa.; dos Santos, V.; Santos, Carla Isabel Arcanjo, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Mycobiota predominant and aflatoxins content in shell and shelled Brazil nuts | Silva, Otniel Freitas; Teixeira, A.; Godoy, R. O., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2007 | Mycoflora and mycotoxins control in drinking water and wine | Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, Nelson | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
4-Set-2022 | MYCOTOX-PALOP - Multi-actor partnership for the risk assessment of mycotoxins along the food chain in African Portuguese speaking countries (PALOP) | Macuamule, C.; Venâncio, Armando; Afonso, S., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
Dez-2019 | Mycotoxigenic fungi in plant-based supplements and medicines | Rocha-Miranda, Fabio; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso aberto |
Jun-2011 | Mycotoxigenic fungi in Portuguese wine regions : fumonisin B2 and ochratoxin A | Calado, Thalita; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2023 | Mycotoxigenic potential of fungi isolated from highly cured Portuguese cheese | Dias, Teresa Vale; Dos Santos, Valentina; Santos, Carla, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Mycotoxin detection of harvested maize kernels | Soares, Célia Maria Gonçalves; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |