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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Out-2011A fluorescence-LC method with NDA pre-column derivatization for fumonisin B2 determination in black aspergilli culturesAbrunhosa, Luís; Calado, Thalita; Resende, Tiago, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Mai-2009Food mycology : from the fork to the farmVenâncio, Armando; Lima, Nelson; Paterson, R. R. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
15-Mai-2009Food mycotoxicologyVenâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
20-Mai-2023Food-grade bigels: Evaluation of hydrogel:oleogel ratio and gelator concentration on their physicochemical propertiesMartins, Artur J.; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Fuciños, Pablo, et al.ArtigoAcesso aberto
28-Nov-2009Fungal flora in the wine regions of Vinho Verde (Portugal) and Alvariño (Spain) : incidence of Botrytis cinerea and Penicillium expansum and subsequent production of off‐odours in grape juiceMorales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Lima, Nelson, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
16-Mai-2022Fungal growth and mycotoxin production in a new formulated meat product with structured emulsions as substitutes for pork rigid fatGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Martins, A. J.; Cerqueira, M. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2005Fungi and Fusarium mycotoxins in corn silagesSantos, V. M.; Venâncio, Armando; Matos, J. E.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2006Fungi and ochratoxin A detected in healthy grapes for wine productionSerra, Rita; Mendonça, Carla; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2005Fungi in bottled water: a case study of a production plantRibeiro, Ana; Machado, A. Patrícia; Kozakiewicz, Z., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2006Fungi in bottled water: a case study of a production plantRibeiro, Ana; Machado, A. Patrícia; Kozakiewicz, Z., et al.ArtigoAcesso aberto
1998Fungos contaminantes na indústria alimentarSantos, Isabel M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonLivroAcesso restrito autor
18-Jan-2000Fungos contaminantes na indústria alimentar e micotoxinas em produtos alimentaresLima, Nelson; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Fungos e micotoxinas em Castanha-do-BrasilSilva, Otniel Freitas; Venâncio, ArmandoCapítulo de livroAcesso restrito UMinho
30-Jul-2013Fungos produtores de micotoxinasSoares, Célia Maria Gonçalves; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoOutroAcesso aberto
Fev-2018Gamma irradiation effects on ochratoxin A: degradation, cytotoxicity and application in foodCalado, Thalita; Fernández-Cruz, María Luisa; Verde, Sandra Cabo, et al.ArtigoAcesso aberto
13-Jul-2017Gamma irradiation in ochratoxin A controlCalado, Thalita; Verde, Sandra Cabo; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
1995Genetic transformation of intact industrial flocculating yeast cells (Saccharomyces cerevisiae) by using lithium acetate and YAC4 plasmidVenâncio, Armando; Lima, Nelson; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2-Mai-2002Higiene e Segurança AlimentarVenâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2004How to study and control fungal contamination in bottled water (Pan-European Workshop)Lima, Nelson, org.; Venâncio, Armando, org.; Santos, Isabel M., org., et al.LivroAcesso aberto
2010HPLC method for simultaneous detection of aflatoxins and cyclopiazonic acidSoares, Célia Maria Gonçalves; Rodrigues, P.; Silva, Otniel Freitas, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho