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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Out-2011 | A fluorescence-LC method with NDA pre-column derivatization for fumonisin B2 determination in black aspergilli cultures | Abrunhosa, Luís; Calado, Thalita; Resende, Tiago, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Mai-2009 | Food mycology : from the fork to the farm | Venâncio, Armando; Lima, Nelson; Paterson, R. R. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
15-Mai-2009 | Food mycotoxicology | Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
20-Mai-2023 | Food-grade bigels: Evaluation of hydrogel:oleogel ratio and gelator concentration on their physicochemical properties | Martins, Artur J.; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Fuciños, Pablo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
28-Nov-2009 | Fungal flora in the wine regions of Vinho Verde (Portugal) and Alvariño (Spain) : incidence of Botrytis cinerea and Penicillium expansum and subsequent production of off‐odours in grape juice | Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Lima, Nelson, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Mai-2022 | Fungal growth and mycotoxin production in a new formulated meat product with structured emulsions as substitutes for pork rigid fat | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Martins, A. J.; Cerqueira, M. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Fungi and Fusarium mycotoxins in corn silages | Santos, V. M.; Venâncio, Armando; Matos, J. E. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | Fungi and ochratoxin A detected in healthy grapes for wine production | Serra, Rita; Mendonça, Carla; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso aberto |
2005 | Fungi in bottled water: a case study of a production plant | Ribeiro, Ana; Machado, A. Patrícia; Kozakiewicz, Z., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | Fungi in bottled water: a case study of a production plant | Ribeiro, Ana; Machado, A. Patrícia; Kozakiewicz, Z., et al. | Artigo | Acesso aberto |
1998 | Fungos contaminantes na indústria alimentar | Santos, Isabel M.; Venâncio, Armando; Lima, Nelson | Livro | Acesso restrito autor |
18-Jan-2000 | Fungos contaminantes na indústria alimentar e micotoxinas em produtos alimentares | Lima, Nelson; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Fungos e micotoxinas em Castanha-do-Brasil | Silva, Otniel Freitas; Venâncio, Armando | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
30-Jul-2013 | Fungos produtores de micotoxinas | Soares, Célia Maria Gonçalves; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando | Outro | Acesso aberto |
Fev-2018 | Gamma irradiation effects on ochratoxin A: degradation, cytotoxicity and application in food | Calado, Thalita; Fernández-Cruz, María Luisa; Verde, Sandra Cabo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Jul-2017 | Gamma irradiation in ochratoxin A control | Calado, Thalita; Verde, Sandra Cabo; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
1995 | Genetic transformation of intact industrial flocculating yeast cells (Saccharomyces cerevisiae) by using lithium acetate and YAC4 plasmid | Venâncio, Armando; Lima, Nelson; Mota, M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2-Mai-2002 | Higiene e Segurança Alimentar | Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2004 | How to study and control fungal contamination in bottled water (Pan-European Workshop) | Lima, Nelson, org.; Venâncio, Armando, org.; Santos, Isabel M., org., et al. | Livro | Acesso aberto |
2010 | HPLC method for simultaneous detection of aflatoxins and cyclopiazonic acid | Soares, Célia Maria Gonçalves; Rodrigues, P.; Silva, Otniel Freitas, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |