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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Out-2010 | Evaluation of filamentous fungi for the treatment of olive mill waste-waters | Abrunhosa, Luís; Dantas, Danielle; Gonçalves, Cristiana, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Evaluation of Saccharomyces cerevisiae as an anti-fumonisin B-1 additive in a horse digestion model | Taran, F. M. P.; Silva, V. P.; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Out-2012 | Evaluation of substrate composition for lignocellulolytic enzymes production by solid state fermentation of wastes from olive oil and wine industries | Salgado, José Manuel; Moreira, Cláudia; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Evaluation of zearalenone in vitro removal by Saccharomyces cerevisiae strains isolated from bovine forage | Keller, L. A. M.; Oliveira, S.; Abrunhosa, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Evolution of ochratoxin A content from must to wine in Port wine microvinification | Ratola, N.; Abade, E.; Simões, T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
1994 | Extraction of macromolecules in aqueous two-phase systems based on crude galactomannans and its derivatives | Venâncio, Armando; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2004 | Fate of Aflatoxin M1 during cheese whey processing | Mendonça, Carla; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Fate of aflatoxin M1 in cheese whey processing | Mendonça, Carla; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2010 | Filamentous fungal characterizations by matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry | Santos, C.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Jul-2017 | Flow cytometry as a tool for assessing spore cell viability | Calado, Thalita; Feio, M.; França, Ângela Maria Oliveira Sousa, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2011 | A fluorescence-LC method with NDA pre-column derivatization for fumonisin B2 determination in black aspergilli cultures | Abrunhosa, Luís; Calado, Thalita; Resende, Tiago, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Mai-2009 | Food mycology : from the fork to the farm | Venâncio, Armando; Lima, Nelson; Paterson, R. R. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
15-Mai-2009 | Food mycotoxicology | Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
20-Mai-2023 | Food-grade bigels: Evaluation of hydrogel:oleogel ratio and gelator concentration on their physicochemical properties | Martins, Artur J.; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Fuciños, Pablo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
28-Nov-2009 | Fungal flora in the wine regions of Vinho Verde (Portugal) and Alvariño (Spain) : incidence of Botrytis cinerea and Penicillium expansum and subsequent production of off‐odours in grape juice | Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Lima, Nelson, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Mai-2022 | Fungal growth and mycotoxin production in a new formulated meat product with structured emulsions as substitutes for pork rigid fat | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Martins, A. J.; Cerqueira, M. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Fungi and Fusarium mycotoxins in corn silages | Santos, V. M.; Venâncio, Armando; Matos, J. E. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | Fungi and ochratoxin A detected in healthy grapes for wine production | Serra, Rita; Mendonça, Carla; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso aberto |
2005 | Fungi in bottled water: a case study of a production plant | Ribeiro, Ana; Machado, A. Patrícia; Kozakiewicz, Z., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | Fungi in bottled water: a case study of a production plant | Ribeiro, Ana; Machado, A. Patrícia; Kozakiewicz, Z., et al. | Artigo | Acesso aberto |