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Percorrer por assunto Wine
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Fev-2018
Gamma irradiation effects on ochratoxin A: degradation, cytotoxicity and application in food
Calado, Thalita
;
Fernández-Cruz, María Luisa
;
Verde, Sandra Cabo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
13-Jul-2017
Gamma irradiation in ochratoxin A control
Calado, Thalita
;
Verde, Sandra Cabo
;
Venâncio, Armando
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2007
Genetic variability of natural Saccharomyces cerevisiae strains
Schuller, Dorit Elisabeth
Comunicação oral
Acesso aberto
2004
Growth and fermentation patterns of Saccharomyces cerevisiae under different ammonium concentrations and its implications in winemaking industry
Mendes-Ferreira, A.
;
Mendes-Faia, A.
;
Leão, Cecília
Artigo
Acesso aberto
2007
Identification of wine related yeast species by capillary electrophoresis single- strand conformation polymorphism
Dellinger, B.
;
Graça, Magda Maria Couto da Silva
;
Casal, Margarida
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Nov-2014
Immobilized cell systems for batch and continuous winemaking
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Teixeira, J. A.
;
Oliveira, J. M.
Artigo
Acesso aberto
13-Dez-2015
Implementação do sistema HACCP a uma empresa de frutas e vinhos
Pinto, José Augusto Lopes
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
18-Jan-2023
Improvement of Torulaspora delbrueckii’s sulphite resistance in winemaking through Adaptive Laboratory Evolution
Castro, Maria Carolina Vieira Osório de
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
28-Mai-2018
Influence of non-allergenic fining agents on white wine phenolic and volatile composition
Quintela, Jorgina
;
Oliveira, J. M.
;
Filipe-Ribeiro, Luís
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
10-Set-2014
Influence of several oenological fining agents on ochratoxin A removal
Carvalho, Filipa
;
Inês, António
;
Nunes, Fernando Milheiro
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2021
Is Saccharomyces cerevisiae the only yeast capable of producing wine?: exploitation of Torulaspora delbrueckii for winemaking
Fernandes, Ticiana Barbosa
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
27-Abr-2009
Isolation of yeast strains with ability to reduce volatile acidity of wines
Moura, A. Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, A. Mendes
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2007
Isolation of yeast strains with ability to reduce volatile acidity of wines
Moura, A. Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, A. Mendes
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
2004
Making wine safer: the case of ochratoxin A
Kozakiewicz, Z.
;
Battilani, P.
;
Cabañes, F. J.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso aberto
2013
Malolactic fermentation of wines with immobilised lactic acid bacteria : Influence of concentration, type of support material and storage conditions
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Mussatto, Solange I.
;
Oliveira, J. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Out-2008
Microsatellite analysis reveals populational structures of saccharomyces cerevisiae strains from different appellations of origin and grape varieties
Pereira, Leonor
;
Duarte, Ricardo Franco
;
Ramos, P.
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
Jun-2011
Mycotoxigenic fungi in Portuguese wine regions : fumonisin B2 and ochratoxin A
Calado, Thalita
;
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
25-Abr-2018
New PLS analysis approach to wine volatile compounds characterization by near infrared spectroscopy (NIR)
Genisheva, Zlatina
;
Quintelas, Cristina
;
Mesquita, Daniela P.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2006
Ochratoxin A occurrence and formation in Portuguese wine grapes at various stages of maturation
Serra, Rita
;
Mendonça, Carla
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto
13-Abr-2005
Ochratoxin A removal during the main steps of wine making
Abrunhosa, Luís
;
Fernandes, Anabela
;
Venâncio, Armando
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto