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Percorrer por assunto Wine
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
17-Set-2003
Ecology of mycotoxin producing fungi present in wine grapes
Serra, Rita
;
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2010
Efectos del deshojado precoz sobre la composición aromática del vino Albariño en el valle del Salnés (D.O. Rías Baixas)
Otero, Iria
;
Diago, Paz
;
Genisheva, Zlatina Asenova
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2010
Effect of refermentation conditions and microoxygenation on the reduction of volatile acidity by commercial S. cerevisiae strains and their impact on the aromatic profile of wines
Moura, A. Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, A. Mendes
, et al.
Artigo
Acesso aberto
12-Jun-2017
Effect of the application of oenological products on fumonisin B2 (FB2) reduction/removal in contaminated red and white wines
Rocha, C.
;
Cosme, Fernanda
;
Silva, D.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
27-Fev-2011
Effects of the origins of Botrytis cinerea on earthy aromas from grape broth media further inoculated with Penicillium expansum
Morales-Valle, H.
;
Silva, Luís Carlos
;
Paterson, R. R. M.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2021
Estágio realizado na empresa Bago D`Uva 360º
Andrade, Mariana Andreia Teles
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
24-Nov-2022
Estudos comparativos sobre os utensílios e as culturas de vinho na China e em Portugal
Shiyi, Luo
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
Fev-2008
Ethanol tolerance of sugar transport, and the rectification of stuck wine fermentations
Santos, Júlia
;
Sousa, Maria João
;
Cardoso, Helena
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
6-Fev-2023
Evaluation of grape stems and grape stem extracts for sulfur dioxide replacement during grape wine production
Nogueira, Danielle P.
;
Jiménez-Moreno, Nerea
;
Esparza, Irene
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2-Jul-2022
Exploitation of Torulaspora delbrueckii for winemaking focusing on biochemical and phenotypic traits
Pereira, Fábio Rafael Moutinho
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2011
Expression variability of co-regulated genes differentiates Saccharomyces cerevisiae strains
Carreto, Laura
;
Eiriz, Maria Francisca
;
Domingues, Inês
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2015
Food safety in wine: removal of ochratoxin A in contaminated white wine using commercial fining agents
Inês, António
;
Silva, Davide
;
Carvalho, Filipa
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2006
Fungi and ochratoxin A detected in healthy grapes for wine production
Serra, Rita
;
Mendonça, Carla
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto
Fev-2018
Gamma irradiation effects on ochratoxin A: degradation, cytotoxicity and application in food
Calado, Thalita
;
Fernández-Cruz, María Luisa
;
Verde, Sandra Cabo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
13-Jul-2017
Gamma irradiation in ochratoxin A control
Calado, Thalita
;
Verde, Sandra Cabo
;
Venâncio, Armando
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2007
Genetic variability of natural Saccharomyces cerevisiae strains
Schuller, Dorit Elisabeth
Comunicação oral
Acesso aberto
2004
Growth and fermentation patterns of Saccharomyces cerevisiae under different ammonium concentrations and its implications in winemaking industry
Mendes-Ferreira, A.
;
Mendes-Faia, A.
;
Leão, Cecília
Artigo
Acesso aberto
2007
Identification of wine related yeast species by capillary electrophoresis single- strand conformation polymorphism
Dellinger, B.
;
Graça, Magda Maria Couto da Silva
;
Casal, Margarida
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Nov-2014
Immobilized cell systems for batch and continuous winemaking
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Teixeira, J. A.
;
Oliveira, J. M.
Artigo
Acesso aberto
13-Dez-2015
Implementação do sistema HACCP a uma empresa de frutas e vinhos
Pinto, José Augusto Lopes
Dissertação de mestrado
Acesso aberto