Percorrer por áreas do conhecimento (FOS/OCDE) Ciências Agrárias::Biotecnologia Agrária e Alimentar

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
14-Set-2015Whey and Whey Powders: Production and UsesRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
26-Ago-2017Wine chemical characterization by near infrared spectroscopy and chemometric analysisAmaral, A. Luís; Genisheva, Zlatina; Quintelas, Cristina, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
4-Dez-2023Wine production wastes, valorization, and perspectivesGenisheva, Zlatina Asenova; Soares, Margarida; Oliveira, J. M., et al.Capítulo de livroAcesso aberto
2017World climate suitability projections to 2050 and 2100 for growing oil palmsPaterson, R. R. M.; Kumar, L.; Taylor, S., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2016Wound healing and antimicrobial activities of cosmeceuticals containing natural products and their nananoparticles: A translational approachMorgado, josé; Dias, Alberto Carlos PiresArtigoAcesso aberto
Set-2017Wound healing and antimicrobial activities of topical formulations containing natural products and their nananoparticlesDias, Alberto Carlos PiresResumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Jun-2019Yarrowia lipolytica as a microbial host for flavors and fragrances productionBraga, Adelaide; Belo, IsabelComunicação em painel Acesso aberto
Ago-2015Zearalenone and its derivatives α-Zearalenol and β-Zearalenol decontamination by Saccharomyces cerevisiae strains isolated from bovine forageKeller, Luiz; Abrunhosa, Luís; Keller, Kelly, et al.ArtigoAcesso aberto