Percorrer por áreas do conhecimento (FOS/OCDE) Ciências Agrárias::Biotecnologia Agrária e Alimentar

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
21-Dez-2021Bacteriophages to control STEC contamination of food: a safety assessmentPinto, Maria Graça CerqueiraTese de doutoramentoAcesso aberto
24-Ago-2008Banana peel and grape stalk: potential of valorization through the evaluation of chemical composition and physical-chemical propertiesRuzene, Denise S.; Silva, Daniel P.; Carvalho, Giovani B. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
29-Jun-2023Batatas e batatinhas... Ah, mas são verdes!Nobre, AlexandraTexto de periódicoAcesso aberto
15-Set-2021Bee products: a representation of biodiversity, sustainability, and healthDurazzo, Alessandra; Lucarini, Massimo; Plutino, Manuela, et al.ArtigoAcesso aberto
2019Beetroot as a source of natural dyes for hamDias, Sandra; Pereira, David M.; Castanheira, Elisabete M. S., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
5-Nov-2017Beta-carotene loaded oleogels’ texture and disintegration behaviour during in-vitro digestionMartins, Artur J.; Cerqueira, Miguel A.; Gonçalves, Catarina, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Abr-2019Bio-based materials for food packaging applicationsCosta, Sofia M.; Ferreira, Diana P.; Fangueiro, RaúlResumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
29-Jul-2015Bio-detoxification of mycotoxins by lactic acid bacteria from different food matricesInês, António; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Maria, J. C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2-Abr-2019Bioaccessibility of beta-carotene loaded oleogelsGonçalves, Catarina; Martins, Artur J.; Amado, Isabel, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
13-Jul-2020Biocontrol of phytopathogenic fungi relevant for cacao- and olive-derived economyLopes, Pedro Ferraz RamosTese de doutoramentoAcesso aberto
2015Biodegradação de Ochratoxin A por Pediococcus parvulusAbrunhosa, Luís; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Inês, António, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2016Bioethanol production by Saccharomyces cerevisiae, Pichia stipitis and Zymomonas mobilis from delignified coconut fibre mature and lignin extraction according to biorefinery conceptGonçalves, F. A.; Ruíz, Héctor A.; Santos, Everaldo Silvino dos, et al.ArtigoAcesso aberto
7-Dez-2017Bioethanol production from whole slurry of hydrothermally treated brewer´s spent grain at high solid loadingsPinheiro, Tânia; Coelho, Eduardo João Louro; Romaní, Aloia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2003Biological Resource Centres and the Use of MicrobesLima, Nelson; Smith, DavidLivroAcesso aberto
8-Jan-2024Biopreservation technologies and novel modelling approaches to control the development of Staphylococcus aureus in goat’s raw milk soft cheesesSilva, Beatriz NunesTese de doutoramentoAcesso aberto
6-Jul-2017Bioprocessing of olive mill and winery wastes by solid-state fermentation for simultaneously enzymes production and to increase their nutritional valueSalgado, José Manuel; Oliveira, Felisbela; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Out-2018Biosurfactant production by Wickerhamomyces anomalus CCMA 0358Souza, K.; Gudiña, Eduardo J.; Schwan, Rosane F., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2004Biosynthesis, detection and toxicology of ochratoxins - optimisation of productionAbrunhosa, Luís; Santos, Lucia; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
2019Biotechnological processes for D-tagatose productionFerreira, Sara Sofia CostaDissertação de mestrado Acesso aberto
6-Jul-2017Book of Abstracts of CEB Annual Meeting 2017-Atas de conferênciaAcesso aberto