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Percorrer por áreas do conhecimento (FOS/OCDE) Ciências Agrárias::Biotecnologia Agrária e Alimentar
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
21-Dez-2021
Bacteriophages to control STEC contamination of food: a safety assessment
Pinto, Maria Graça Cerqueira
Tese de doutoramento
Acesso aberto
24-Ago-2008
Banana peel and grape stalk: potential of valorization through the evaluation of chemical composition and physical-chemical properties
Ruzene, Denise S.
;
Silva, Daniel P.
;
Carvalho, Giovani B. M.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
29-Jun-2023
Batatas e batatinhas... Ah, mas são verdes!
Nobre, Alexandra
Texto de periódico
Acesso aberto
15-Set-2021
Bee products: a representation of biodiversity, sustainability, and health
Durazzo, Alessandra
;
Lucarini, Massimo
;
Plutino, Manuela
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2019
Beetroot as a source of natural dyes for ham
Dias, Sandra
;
Pereira, David M.
;
Castanheira, Elisabete M. S.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
5-Nov-2017
Beta-carotene loaded oleogels’ texture and disintegration behaviour during in-vitro digestion
Martins, Artur J.
;
Cerqueira, Miguel A.
;
Gonçalves, Catarina
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Abr-2019
Bio-based materials for food packaging applications
Costa, Sofia M.
;
Ferreira, Diana P.
;
Fangueiro, Raúl
Resumo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
29-Jul-2015
Bio-detoxification of mycotoxins by lactic acid bacteria from different food matrices
Inês, António
;
Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança
;
Maria, J. C.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2-Abr-2019
Bioaccessibility of beta-carotene loaded oleogels
Gonçalves, Catarina
;
Martins, Artur J.
;
Amado, Isabel
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
13-Jul-2020
Biocontrol of phytopathogenic fungi relevant for cacao- and olive-derived economy
Lopes, Pedro Ferraz Ramos
Tese de doutoramento
Acesso aberto
2015
Biodegradação de Ochratoxin A por Pediococcus parvulus
Abrunhosa, Luís
;
Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança
;
Inês, António
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Ago-2016
Bioethanol production by Saccharomyces cerevisiae, Pichia stipitis and Zymomonas mobilis from delignified coconut fibre mature and lignin extraction according to biorefinery concept
Gonçalves, F. A.
;
Ruíz, Héctor A.
;
Santos, Everaldo Silvino dos
, et al.
Artigo
Acesso aberto
7-Dez-2017
Bioethanol production from whole slurry of hydrothermally treated brewer´s spent grain at high solid loadings
Pinheiro, Tânia
;
Coelho, Eduardo João Louro
;
Romaní, Aloia
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Set-2003
Biological Resource Centres and the Use of Microbes
Lima, Nelson
;
Smith, David
Livro
Acesso aberto
8-Jan-2024
Biopreservation technologies and novel modelling approaches to control the development of Staphylococcus aureus in goat’s raw milk soft cheeses
Silva, Beatriz Nunes
Tese de doutoramento
Acesso aberto
6-Jul-2017
Bioprocessing of olive mill and winery wastes by solid-state fermentation for simultaneously enzymes production and to increase their nutritional value
Salgado, José Manuel
;
Oliveira, Felisbela
;
Venâncio, Armando
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Out-2018
Biosurfactant production by Wickerhamomyces anomalus CCMA 0358
Souza, K.
;
Gudiña, Eduardo J.
;
Schwan, Rosane F.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2004
Biosynthesis, detection and toxicology of ochratoxins - optimisation of production
Abrunhosa, Luís
;
Santos, Lucia
;
Venâncio, Armando
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2019
Biotechnological processes for D-tagatose production
Ferreira, Sara Sofia Costa
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
6-Jul-2017
Book of Abstracts of CEB Annual Meeting 2017
-
Atas de conferência
Acesso aberto