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Percorrer por autor Pinheiro, Rita
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
1998
Air pressure effect on growth behaviour of two different Kluyveromyces strains
Pinheiro, Rita
;
Belo, Isabel
;
Mota, M.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2000
Air pressure effects on biomass yield of two different Kluyveromyces strains
Pinheiro, Rita
;
Belo, Isabel
;
Mota, M.
Artigo
Acesso aberto
2004
Air pressure: an important parameter to fed-batch operation with high-density cultures of Candida utilis
Pinheiro, Rita
;
Belo, Isabel
;
Mota, M.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Abr-2021
Analysis of microstructure and texture of gluten- and lactose-free cereal bars, produced with different hydrocolloids and drying temperatures and no-added sugar
Martins, Vanessa
;
Alves, M. Rui
;
Pinheiro, Rita
Artigo
Acesso restrito UMinho
27-Jun-2017
Analysis of sensory effects of chitosan-based coatings applied on frozen salmon over six-months storage
Silva, Pedro Miguel Peixoto da
;
Soares, Nuno F.
;
Bourbon, A. I.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
11-Set-2017
Application of chitosan-based coatings on frozen salmon - Sensory assessment and retail simulation approach
Silva, Pedro Miguel Peixoto da
;
Soares, Nuno Miguel Ferreira
;
Barbosa, C.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
1998
Automatic determination of yeast cells viability by image analysis
Pinheiro, Rita
;
Amaral, A. L.
;
Ferreira, Eugénio C.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2014
Candida utilis metabolism and morphology under increased air pressure up to 12 bar
Pinheiro, Rita
;
Lopes, Marlene
;
Belo, Isabel
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Fev-2017
Comparing the effects of glazing and chitosan-based coating applied on frozen salmon on its organoleptic and physicochemical characteristics over six-months storage
Soares, N.
;
Silva, Pedro Miguel Peixoto da
;
Barbosa, Carla
, et al.
Artigo
Acesso aberto
23-Nov-2021
Comparison of different preservation methods on the microbiological, texture and color properties of industrial bread during storage time
Ferreira, Helder
;
Pinheiro, Rita
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
24-Ago-2003
Comparison of yeast response to increased pressure at aerobic and anaerobic conditions
Belo, Isabel
;
Ferreira, Eugénio C.
;
Pinheiro, Rita
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
1-Dez-1999
Comportamento fisiológico da S. cerevisiae em cultura semi-contínua e em condições hiperbáricas
Belo, Isabel
;
Pinheiro, Rita
;
Mota, M.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
6-Dez-2003
Efeito da pressão de ar, oxigénio e CO2 na capacidade fermentativa da levedura de panificação
Belo, Isabel
;
Pinheiro, Rita
;
Campelo, Ana F.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
10-Mai-2018
Effect of hydrocolloids and temperature on texture and nutritional properties of no sugar, gluten- and lactose-free cereal bars
Martins, Vanessa
;
Alves, Rui
;
Pinheiro, Rita
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2004
Effect of hyperbaric stress on yeast morphology: Study by automated image analysis
Coelho, M. A. Z.
;
Belo, Isabel
;
Pinheiro, Rita
, et al.
Artigo
Acesso aberto
1998
Effects of air pressure on batch cultures of Kluyveromyces marxianus with different lactose concentrations
Pinheiro, Rita
;
Belo, Isabel
;
Mota, M.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Jul-2001
Effects of hyperbaric air on the Saccharomyces cerevisae morphology and viability
Belo, Isabel
;
Pinheiro, Rita
;
Mota, M.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2004
Estudo do efeito da pressão na fisiologia de leveduras
Pinheiro, Rita
Tese de doutoramento
Acesso aberto
2022
Evaluation of mature banana peel flour on physical, chemical, and texture properties of a gluten-free Rissol
Gomes, Sofia
;
Vieira, Bruna
;
Barbosa, Carla
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
5-Jul-2022
Evaluation of physicochemical, texture, sensory and microbiologicalproperties of fresh Sarrajão (Sarda sarda) fillets during storage time
Solinho, Joana
;
Pinto, Ricardo
;
Santos, Joana
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto