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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
19-Jan-2017Building an innovative Medical School in Portugal: the experience of the University of MinhoSousa, Nuno; Palha, Joana Almeida; Pedrosa, Jorge, et al.ArtigoAcesso aberto
2010Caloric restriction or catalase inactivation extends yeast chronological lifespan by inducing H₂O₂ and superoxide dismutase activityMesquita, Ana Maria Macedo; Weinberger, Martin; Silva, Alexandra, et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2000Carbon fluxes underlying sugar/acid mixture consumption in Debaryomyces hanseniiNobre, Alexandra; Lucas, Cândida; Leão, CecíliaResumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2009Cdc42p controls yeast-cell shape and virulence of Paracoccidioides brasiliensisAlmeida, A. J.; Cunha, C.; Carmona, J. A., et al.ArtigoAcesso restrito autor
2000Constitutive expression and functionality of the gene JEN1 of Saccharomyces cerevisiae in the presence of glucoseSchuller, Dorit Elisabeth; Casal, Margarida; Leão, CecíliaResumo em ata de conferência Acesso aberto
1997Desenho de um meio diferencial para detecção da levedura de contaminação alimentar Zygosaccharomyces bailiiSchuller, Dorit Elisabeth; Côrte-Real, Manuela; Leão, CecíliaResumo em ata de conferência Acesso aberto
2016Dietary restriction and nutrient balance in agingLeão, Cecília; Santos, Júlia Margarida Raposo Monteiro; Correia, Fernanda Leitão, et al.ArtigoAcesso aberto
1997Differential medium for the detection of the food and beverage spoilage yeast Zygosaccharomyces bailiiSchuller, Dorit Elisabeth; Côrte-Real, Manuela; Leão, CecíliaResumo em ata de conferência Acesso aberto
2000A differential medium for the enumeration of the spollage yeast zygosaccharomyces bailii in wineSchuller, Dorit Elisabeth; Côrte-Real, Manuela; Leão, CecíliaArtigoAcesso aberto
Jun-2007Dynamics of yeast populations recovered from decaying leaves in a nonpolluted stream: a 2-year study on the effects of leaf litter type and decomposition timeSampaio, Ana; Sampaio, José Paulo; Leão, CecíliaArtigoAcesso aberto
15-Fev-1995Effects of ethanol and acetic acid on the transport of malic acid and glucose in the yeast Schizosaccharomyces pombe: implications in wine deacidificationSousa, Maria João; Mota, M.; Leão, CecíliaArtigoAcesso aberto
1997Estudos sobre transporte de glucose e xilose na levedura Debaryomyces hanseniiNobre, Alexandra; Lucas, Cândida; Leão, CecíliaPoster em conferênciaAcesso aberto
1996Estudos sobre transporte de glucose e xilose na levedura Debaryomyces hanseniiNobre, Alexandra; Lucas, Cândida; Leão, CecíliaPoster em conferênciaAcesso aberto
Fev-2008Ethanol tolerance of sugar transport, and the rectification of stuck wine fermentationsSantos, Júlia; Sousa, Maria João; Cardoso, Helena, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2004Freeze tolerance of the yeast Torulaspora delbrueckii: cellular and biochemical basisAraújo, Cecília Alves; Almeida, M. J.; Sousa, Maria João, et al.ArtigoAcesso aberto
2006Functional purification of the monocarboxylate transporter of the yeast Candida utilisBaltazar, Fátima; Cássio, Fernanda; Leão, CecíliaArtigoAcesso aberto
2007Genome size and ploidy of Paracoccidioides brasiliensis reveals a haploid DNA content: Flow cytometry and GP43 sequence analysisAlmeida, A. J.; Matute, D. R.; Carmona, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2011Genome-wide identification of genes involved in the positive and negative regulation of acetic acid-induced cell death in saccharomyces cerevisiaeSousa, Marlene; Chaves, S. R.; Leão, Cecília, et al.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
2013Genome-wide identification of genes involved in the positive and negative regulation of acetic acid-induced programmed cell death in Saccharomyces cerevisiaeSousa, Marlene; Duarte, Ana Marta Gomes; Fernandes, Tânia Alícia Ribeiro, et al.ArtigoAcesso aberto
2004Growth and fermentation patterns of Saccharomyces cerevisiae under different ammonium concentrations and its implications in winemaking industryMendes-Ferreira, A.; Mendes-Faia, A.; Leão, CecíliaArtigoAcesso aberto