Mostrar 129-148 de um total de 274 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2015 | Flavouring and coating technologies for preservation and processing of foods | Cerqueira, M. A.; Costa, Maria J.; Rivera, M. C., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2018 | Food applications of lignocellulosic-based packaging materials | Ballesteros, Lina F.; Michelin, Michele; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2018 | Food grade polymers for the gelation of edible oils envisioning food applications | Martins, Artur J.; Pastrana, L. M.; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Set-2021 | Food-grade hydroxypropyl methylcellulose-based formulations for electrohydrodynamic processing: Part I role of solution parameters on fibre and particle production | Silva, Pedro; Prieto, C.; Lagarón, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
8-Out-2018 | Formation and stabilization of nanostructured-lipid carriers using biosurfactants for encapsulation of liposoluble vitamins | Azevedo, Alexandra; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Fuciños, Pablo, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Formation of an edible multi-layer system through layer-by-layer deposition on β-carotene oil-in-water nanoemulsions | Silva, Hélder Daniel Peixoto; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Carneiro-da-Cunha, M. G., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Fortified beeswax oleogels: Effect of β-carotene on the gel structure and oxidative stability | Martins, Artur J.; Cerqueira, Miguel A.; Cunha, Rosiane L., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2014 | Functional bakery products - an overview and future perspectives | Pinto, D.; Castro, I.; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Jul-2015 | Functional characterisation and antimicrobial efficiency assessment of smart nanohydrogels containing natamycin incorporated into polysaccharide-based films | Fuciños, C.; Míguez, Martín; Cerqueira, M. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2009 | Functional polysaccharides as edible coatings for cheese | Cerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Souza, B. W. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Functional properties of Gleditsia triacanthos seeds extracts and their incorporation into galactomannan films for food applications | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B.; Martins, Joana T., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2018 | Functional properties of lignocellulosic materials | Ballesteros, Lina F.; Michelin, Michele; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
5-Mai-2008 | Galactomannan/collagen edible coatings in gas transfer rates in fruits | Lima, Á.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
Mai-2007 | Galactomannans blended with collagen as novel edible coatings for fruits | Lima, A. M. P.; Cerqueira, M. A.; Morais, E. C. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Jul-2007 | Galactomannans from novel sources blended with collagen as edible coatings for fruits | Vicente, A. A.; Lima, Á.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Galactomannans use in the development of edible films/coatings for food applications | Cerqueira, M. A.; Bourbon, A. I.; Pinheiro, A. C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
17-Mai-2008 | Galactomannans/collagen edible coatings in gas transfer rates in fruits | Lima, Á.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
5-Jan-2022 | Gelation behavior and the stability of multicomponent sterol-based oleogels | Martins, Artur J.; Cerqueira, Fátima; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2020 | Green synthesis of lignin nano- and micro-particles: Physicochemical characterization, bioactive properties and cytotoxicity assessment | Freitas, Filipa M. C.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Gonçalves, Catarina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Ago-2015 | Hollow chitosan/alginate nanocapsules for bioactive compound delivery | Rivera, M. C.; Pinheiro, A. C.; Bourbon, A. I., et al. | Artigo | Acesso aberto |