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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2013Lipase production by Aspergillus ibericus using olive mill wastewaterAbrunhosa, Luís; Oliveira, Felisbela Maria Araújo; Dantas, Danielle, et al.ArtigoAcesso aberto
2011Lipase production from olive mill wastewaters by Aspergillus ibericusOliveira, Felisbela Maria Araújo; Abrunhosa, Luís; Dantas, Danielle, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2021Lipid-based nanostructures as a strategy to enhance curcumin bioaccessibility: behavior under digestion and cytotoxicity assessmentGonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto
Ago-2010Liquid chromatography for multimycotoxin detection for filamentous fungi identificationSoares, Célia; Rodrigues, Paula; Freitas-Silva, O., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
13-Jun-2017Management and mitigation strategies for mycotoxins: the biological solutionsAbrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2013Management of agro-industrial wastes: utilization of exhausted grape mark as co-substrate with olive pomace for cellulases production by SSFSalgado, José Manuel; Oliveira, Felisbela Maria Araújo; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2002Micoflora das uvas e micotoxinasSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoCapítulo de livroAcesso aberto
2005Micoflora e micotoxinas em uvasVenâncio, Armando; Abrunhosa, Luís; Serra, RitaResumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Micotoxinas detectadas en productos alimenticios en Portugal: revisiónAbrunhosa, Luís; Morales-Valle, H.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.ArtigoAcesso aberto
20-Mai-2016Micotoxinas em vinhos: ocorrência e métodos analíticosAbrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
15-Mai-2015Micotoxinas no vinho: problemas e soluçõesAbrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
2020Multifunctional poly(ethylene-co-vinyl alcohol)-based membranes for selective patulin removalCabral Silva, A.C.; Campos, M.; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2019Mycobiota and mycotoxins in Portuguese pork, goat and sheep dry-cured hamsRodrigues, Paula; Silva, Diana; Costa, Pedro, et al.ArtigoAcesso aberto
Jun-2011Mycotoxigenic fungi in Portuguese wine regions : fumonisin B2 and ochratoxin ACalado, Thalita; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
Abr-2001Mycotoxin production from fungi isolated from grapesAbrunhosa, Luís; Paterson, R. R. M.; Kozakiewicz, Z., et al.ArtigoAcesso aberto
13-Jul-2017Mycotoxins adsorption by microorganisms isolated from Kefir grainsTaheur, Fadia Ben; Fdhila, Kais; Chaieb, Kamel, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
6-Jul-2017Mycotoxins in food and mitigation of its effectsVenâncio, Armando; Gonçalves, Ana; Sousa, A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2021Nanoemulsions for enhancement of curcumin bioavailability and their safety evaluation: effect of emulsifier typeGonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana T.; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto
2015New bio-strategies for ochratoxin A detoxification using lactic acid bacteriaMaria, José; Laranjo, Vânia; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2005New synthetic compounds as inhibitors of mycotoxin synthesisAbrunhosa, Luís; Zaki, M.; Areias, F., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto