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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Set-2010 | Ohmic heating : a review | Knirsch, Marcos Camargo; Santos, Carolina Alves dos; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
25-Set-2017 | Ohmic heating affecting lactoferrin properties and influencing on production of cold, gel-like emulsions | Furtado, G.; Pereira, Ricardo N.; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Ohmic heating as a new efficient process for organic synthesis in water | Pinto, Joana; Silva, Vera L. M.; Silva, Ana M. G., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2021 | Ohmic heating as a new tool for protein scaffold engineering | Rodrigues, Rui Miguel Martins; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2024 | Ohmic heating as an innovative strategy to modulate protein fibrillation | Avelar, Zita Sofia Barbosa; Monge-Morera, Margarita; Delcour, Jan A., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2006 | Ohmic heating for food processing | Vicente, A. A.; Castro, I.; Teixeira, J. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
16-Mai-2012 | Ohmic heating for food processing | Vicente, A. A.; Castro, Inês Alexandra Casaca Lage; Teixeira, J. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |
2019 | Ohmic heating for preservation, transformation, and extraction | Rodrigues, Rui M.; Genisheva, Zlatina; Rocha, Cristina M. R., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Ago-2018 | Ohmic Heating for the dairy industry: a potential technology to develop probiotic dairy foods in association with modifications of whey protein structure | Pereira, Ricardo N.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
22-Mai-2006 | Ohmic heating in a food application: quality evaluation of cloudberry jam | Lindbom, Ingela; Kerry, J.; Nunes, Helena Trindade, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2004 | Ohmic heating of strawberry products : electrical conductivity measurements and ascorbic acid degradation kinetics | Castro, Inês; Teixeira, J. A.; Salengke, S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Ohmic heating treatment | Vicente, A. A.; Castro, I.; Teixeira, J. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2007 | Ohmic heating treatment of fruit puree | Machado, L.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2022 | Oleogels and bigels as alternatives to saturated fats: A review on their application by the food industry | Silva, Pedro Miguel Peixoto; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Martins, Artur J., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Mar-2020 | Oleogels for development of health-promoting food products | Martins, Artur J.; Vicente, A. A.; Pastrana, Lorenzo M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
17-Out-2018 | Oleogels for the development of healthier meat-based food products | Martins, Artur J.; Lorenzo, J. M.; Franco, D., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2019 | Omega-3 and poly-unsaturated fatty acids-enriched hamburgers using sterol-based oleogels | Martins, Artur J.; Lorenzo, Jose M.; Franco, Daniel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2015 | On the extraction of cellulose nanowhiskers from food by-products and their comparative reinforcing effect on a polyhydroxybutyrate-co-valerate polymer | Martínez-Sanz, Marta; Vicente, A. A.; Gontard, Nathalie, et al. | Artigo | Acesso aberto |
1998 | On-line estimation of biomass through pH control analysis in aerobic yeast fermentation systems | Vicente, A. A.; Castrillo, Juan I.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-1998 | On-line estimation of biomass through pH control analysis in aerobic yeast fermentation systems | Vicente, A. A.; Castrillo, Juan I.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |