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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Set-2010Ohmic heating : a reviewKnirsch, Marcos Camargo; Santos, Carolina Alves dos; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
25-Set-2017Ohmic heating affecting lactoferrin properties and influencing on production of cold, gel-like emulsionsFurtado, G.; Pereira, Ricardo N.; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Ohmic heating as a new efficient process for organic synthesis in waterPinto, Joana; Silva, Vera L. M.; Silva, Ana M. G., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2021Ohmic heating as a new tool for protein scaffold engineeringRodrigues, Rui Miguel Martins; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2024Ohmic heating as an innovative strategy to modulate protein fibrillationAvelar, Zita Sofia Barbosa; Monge-Morera, Margarita; Delcour, Jan A., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2006Ohmic heating for food processingVicente, A. A.; Castro, I.; Teixeira, J. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
16-Mai-2012Ohmic heating for food processingVicente, A. A.; Castro, Inês Alexandra Casaca Lage; Teixeira, J. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito autor
2019Ohmic heating for preservation, transformation, and extractionRodrigues, Rui M.; Genisheva, Zlatina; Rocha, Cristina M. R., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Ago-2018Ohmic Heating for the dairy industry: a potential technology to develop probiotic dairy foods in association with modifications of whey protein structurePereira, Ricardo N.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
22-Mai-2006Ohmic heating in a food application: quality evaluation of cloudberry jamLindbom, Ingela; Kerry, J.; Nunes, Helena Trindade, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2004Ohmic heating of strawberry products : electrical conductivity measurements and ascorbic acid degradation kineticsCastro, Inês; Teixeira, J. A.; Salengke, S., et al.ArtigoAcesso aberto
2012Ohmic heating treatmentVicente, A. A.; Castro, I.; Teixeira, J. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2007Ohmic heating treatment of fruit pureeMachado, L.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2022Oleogels and bigels as alternatives to saturated fats: A review on their application by the food industrySilva, Pedro Miguel Peixoto; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Martins, Artur J., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Mar-2020Oleogels for development of health-promoting food productsMartins, Artur J.; Vicente, A. A.; Pastrana, Lorenzo M., et al.ArtigoAcesso aberto
17-Out-2018Oleogels for the development of healthier meat-based food productsMartins, Artur J.; Lorenzo, J. M.; Franco, D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2019Omega-3 and poly-unsaturated fatty acids-enriched hamburgers using sterol-based oleogelsMartins, Artur J.; Lorenzo, Jose M.; Franco, Daniel, et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2015On the extraction of cellulose nanowhiskers from food by-products and their comparative reinforcing effect on a polyhydroxybutyrate-co-valerate polymerMartínez-Sanz, Marta; Vicente, A. A.; Gontard, Nathalie, et al.ArtigoAcesso aberto
1998On-line estimation of biomass through pH control analysis in aerobic yeast fermentation systemsVicente, A. A.; Castrillo, Juan I.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-1998On-line estimation of biomass through pH control analysis in aerobic yeast fermentation systemsVicente, A. A.; Castrillo, Juan I.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto