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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
27-Jun-2010Aqueous ozone, a friendly method for aflatoxins degradationFreitas-Silva, O.; Rocha, Mariana Wagner; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2003Aqueous two-phase extraction using thermoseparating polymer : a new system for the separation of endo-polygalacturonasePereira, Martinha; You-Ting Wu; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
20-Ago-2006Aspergillus ibericus : a new species of section nigri characterised by MALDI-TOF MSKallow, W.; Santos, Isabel; Erhard, M., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2006Aspergillus ibericus : a new species of section Nigri isolated from grapesSerra, Rita; Cabañes, F. Javier; Perrone, Giancarlo, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
21-Out-2005Aspergillus ibericus : a new species of the section Nigri isolated from grapesSerra, Rita; Cabañes, F. Javier; Perrone, Giancarlo, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Aspergillus ibericus lipase production by solid-state fermentation of olive pomaceOliveira, Felisbela Maria Araújo; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2006Assessing the degradation of ochratoxin a using a bioassay : the case of contaminated winery wastewaterNogueira, R.; Estevinho, I.; Abrunhosa, Luís, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2007Assessing the degradation of ochratoxin a using a bioassay: the case of contaminated winery wastewaterNogueira, R.; Estevinho, I.; Abrunhosa, Luís, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
6-Ago-2008Ácido D-glucônico e sua relação com a micobiota de uvas produzidas em Santa CatarinaNunes, Estela de Oliveira; Furigo Junior, Agenor; Venâncio, ArmandoArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
29-Jul-2015Bio-detoxification of mycotoxins by lactic acid bacteria from different food matricesInês, António; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Maria, J. C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Biodegradação de Ochratoxin A por Pediococcus parvulusAbrunhosa, Luís; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Inês, António, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2002Biodegradation of Ochratoxin A by fungi isolated from grapesAbrunhosa, Luís; Serra, Rita; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
Out-2014Biodegradation of ochratoxin A by Pediococcus parvulus isolated from Douro winesAbrunhosa, Luís; Inês, António; Rodrigues, A. I., et al.ArtigoAcesso aberto
2010Biodegradation of ochratoxin A for food and feed decontaminationAbrunhosa, Luís; Paterson, R. R. M.; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2021Biodiversity of toxigenic fungi in the food chain and the co-occurrence of mycotoxinsVenâncio, Armando; Dias, Teresa Vale; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2018Biological TechniquesRodrigues, Paula; Venâncio, ArmandoCapítulo de livroAcesso restrito UMinho
6-Jul-2017Bioprocessing of olive mill and winery wastes by solid-state fermentation for simultaneously enzymes production and to increase their nutritional valueSalgado, José Manuel; Oliveira, Felisbela; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2004Biosynthesis, detection and toxicology of ochratoxins - optimisation of productionAbrunhosa, Luís; Santos, Lucia; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
2003Black Aspergillus species as ochratoxin A producers in Portuguese wine grapesSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Kozakiewicz, Z., et al.ArtigoAcesso aberto
25-Fev-2011Brazil nuts : benefits and risks associated with contamination by fungi and mycotoxinsSilva, Otniel Freitas; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso restrito UMinho