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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2005 | Aging of immobilized brewing yeast in a continuous bubble-column reactor | Brányik, Tomáš; Lehnert, Radek; Vicente, A. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Alcohol and health: standards of consumption, benefits and harm - a review | Vieira, Isabela Maria Monteiro; Santos, Brenda; Ruzene, Denise, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2001 | Alcohol production from cheese whey permeate using genetically modified flocculent yeast cells | Domingues, Lucília; Lima, Nelson; Teixeira, J. A. | Artigo | Acesso aberto |
6-Abr-2008 | Alcoholic beverage from cheese whey: identification of volatile compounds | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2008 | Alcoholic fermentation of lactose by engineered flocculent Saccharomyces cerevisiae | Guimarães, Pedro M. R.; Teixeira, J. A.; Domingues, Lucília | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2023 | Algal Proteins | Moreira, Catarina; Machado, Luís Pedro Lima; Silva, Maria, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |
Jul-2021 | Algal proteins: Production strategies and nutritional and functional properties | Geada, Pedro; Moreira, Catarina; Silva, Maria João, et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Nov-2020 | Aloe vera as a source of antioxidant phenolic compounds | Cuvas, Ruth; Ferreira-Santos, P.; Cruz-Hernandez, M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2007 | Alternative flows in a microfluidic device | Oliveira, Hugo Carneiro; Miranda, J. M.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
6-Jul-2017 | Alternative strategies for the extraction of compounds from natural resources | Rocha, Cristina M. R.; Pereira, Ricardo N.; Ferreira-Santos, P., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Alternative strategy for pigments production using solid-state fermentation and cheese whey | Basto, B.; Silva, Nuno Miguel Sampaio Ribeiro Magalhães; Silvério, Sara Isabel Cruz, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Alternative strategy for pigments production using solid-statefermentation and cheese whey | Basto, B.; Silva, Nuno Miguel Sampaio Ribeiro Magalhães; Silvério, Sara Isabel Cruz, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2016 | Alternatives to overcoming bacterial resistances: state-of-the-art | Rios, Alessandra C.; Moutinho, C.; Pinto, Flávio C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | An air-lift biofilm reactor for the production of γ-decalactones by Yarrowia lipolytica | Escamilla-García, E.; O’Riordan, Sean; Gomes, Nelma, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2008 | An alternative application to the portuguese agro-industrial residue : wheat straw | Ruzene, Denise S.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2015 | An efficient Azorean thermophilic consortium for lignocellulosic biomass degradation | Martins, Rita; Teixeira, Mário; Toubarro, Duarte, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-1994 | An explanation for the interaction mechanism of an anionic polymeric additive on yeast flocculent cells | Sousa, M. Luísa; Teixeira, J. A. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2011 | An improved microbiological water quality monitoring enzymatic kit for commercial use | Mendes, D.; Lima, Lígia; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Nov-2009 | An industrial brewer’s yeast strain in very high gravity wort fermentations | Lima, Luís; Brandão, Tiago; Ferreira, António, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
5-Jun-2016 | An integrated and intensified approach for enhanced bioethanol production and validation with different lignocellulosic materials | Costa, Carlos Ezequiel Antunes; Romaní, Aloia; Johansson, Björn, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |